Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Οι επιστήμονες αναζητώντας επίμονα το ελιξίριο της νεότητας, μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά και τις ανακαλύψεις τους, που θα μας βοηθήσουν να γυρίσουμε τον[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών (ή χυμού φρούτων που έχουν υποστεί ζύμωση)[...]
Πηγή: caruso.grYou are here: Home / κάρβουνα και γκρίλ / Κοιλιά από χοιρινό 21/01/2020 by Greekouzina Leave a Comment Κοιλιά από χοιρινό Υλικά 8 φέτες από κοιλιά χοιρινού,[...]
Πηγή: greekouzina.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΛούτσοι ψητοί στο φούρνο με λευκό κρασί και λαχανικά Οι λούτσοι ψητοί στο φούρνο έχουν στην λευκή, καθαρή τους σάρκα την νοστιμιά του λαβρακιού. Είναι όμως,[...]
Πηγή: pandespani.comΤι είναι ο υποθυρεοειδισμός, τι τον προκαλεί, ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν την ασθένεια, ποιες οι ενδείξεις του προβλήματος, ποια η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΟι λούτσοι έχουν πιo προκλητική όψη κι απ’ τ’ όνομά τους. Είναι η μεσογειακή παραλλαγή του φημισμένου μπαρακούντα των τροπικών, αλλά δεν φτάνουν στα μεγέθη[...]
Πηγή: pandespani.comΣίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σωματότυπο. Ωστόσο, η κατανομή του λίπους σε συγκεκριμένα σημεία, μας επιτρέπει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟι λούτσοι έχουν πιo προκλητική όψη κι απ’ τ’ όνομά τους. Είναι η μεσογειακή παραλλαγή του φημισμένου μπαρακούντα των τροπικών, αλλά δεν φτάνουν στα μεγέθη[...]
Πηγή: caruso.grΤο φαγητό είναι απαραίτητο για να επιβιώσουμε, καθώς αποτελεί την πηγή όλων εκείνων των διατροφικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στη σωστή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σωματότυπο. Ωστόσο, η κατανομή του λίπους σε συγκεκριμένα σημεία, μας επιτρέπει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο φαγητό είναι απαραίτητο για να επιβιώσουμε, καθώς αποτελεί την πηγή όλων εκείνων των διατροφικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στη σωστή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.gr