Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Όταν κάποιος είναι τόσο ευγενικός (ευχαριστώ μαμά) ώστε να σου στείλει ένα τεράστιο κομμάτι κεφαλοτύρι απ' την πατρίδα, μαζί με κριθαράκι, θυμαρίσιο μέλι κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.gr250 γρ. κριθαράκι μέτριο ΗΛΙΟΣ 150 γρ. λουκάνικο ριγανάτο SARY 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC 100 ml. λευκό κρασί 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό μοσχάρι 1/2 πακέτο κριθαράκι 3 φρέσκες ντομάτες 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο 7 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο 4 1/2[...]
Πηγή: sidages.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κιλό μοσχάρι 1/2 πακέτο κριθαράκι 3 φρέσκιες ντομάτες 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο 5[...]
Πηγή: yumyum.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΌταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1.500 γραμμάρια μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κονκασέ[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τέλειο, γευστικό πιάτο με μοσχαράκι μέσα σε μια πλούσια, πυκνή, δεμένη σάλτσα από τον ίδιο το ζωμό του. Υλικά: 700 - 800 γρ. μοσχαράκι 1/3[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΚεφτέδάκια κοκκινιστά στον φούρνο με πολιτικό πιλάφι!!! 500 γρ κιμά αναμεικτο 3 κ.σ φρυγανιά τριμμένη 1 κ.σ ξύδι 1 κ.σ λάδι 1 αυγό Ριγανη ξερή αλάτι πιπέρι 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr13/10/13 Mόλις πριν λίγο επιστρέψαμε από μια πολύ ωραία εκδρομή σε φιλικό σπίτι, πολύ κοντά στην Αττική. Ο καιρός ομολογουμένως βοήθησε πολύ σε όλα! Βόλτες,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (2) : 200 γρ. κριθαράκι 250 γρ. συκώτι μόσχου κομμένο σε φέτες 4 ελιές γεμιστές κομμένες σε φέτες ? φλ. μανιτάρια από κονσέρβα ½ κ. γ. Γούστερ σος [...]
Πηγή: yumyum.grΈχω ανοίξει τα τεφτέρια μου και ξεθάβω κάποιες συνταγές που έχω φτιάξει στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία.Μια από αυτές είναι και οι γαρίδες γιουβέτσι,Μπορούν[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΈνα φαγητό εύκολο και μεστό σε γεύση, σας έχω σήμερα. Άλλωστε είναι και της μόδας στην μαγειρική, η έκφραση "κριθαρότο"... αν κι' εμένα η η γιαγιά μου και η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr