Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Η Vasia B . από τον καιρό που έβαλε ιντερνέτ στο σπίτι της είναι φανατική επισκέπτρια του blog μας. Αποφάσισε λοιπόν και εκείνη με την σειρά της, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr5/8/14 Φρούτα και λαχανικά σαλάτα. Ένα πιάτο mix , που τρώγεται ιδανικά στις ζέστες του Αυγούστου, που δεν θέλουμε βαριά γεύματα ή την συνδυάζουμε με ψητό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι δίαιτες έχουν σβήσει! Τώρα πλέον μιλάμε για αποτοξίνωση. Και ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας είναι να πίνετε πράσινους χυμούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚάποιο χειμωνιάτικο μεσημέρι, πριν αρκετά χρόνια, βρέθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Σταμάτησα στο καφενείο για να πάρω πληροφορίες. Στο βάθος της[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 800 γρ. τρυφερό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε φέτες ίσου πάχους 700 γρ. κεράσια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτά φετάκια 1 κ.κ. ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr