Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 178 συνταγές
Έχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ παλαμίδα είναι το πιο εύκολο ψάρι όσον αφορά το καθάρισμα, καθώς δεν έχει λέπια. Τι χρειαζόμαστε: Παλαμίδα Ντομάτες Κρεμμύδι-α Σκόρδο Πιπεριά-ές Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό εντόσθια (εκτός από το συκώτι) 250 γραμ .κιμά μοσχαρίσιο 2 έντερα γίδας (παχύ έντερο) , 60 εκ το καθένα , καλά πλυμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΨαράκι σήμερα, υγιεινό και νόστιμο! Σαργός ή λαβράκι, με ωραίο λευκό και κρουστό ψαχνό κρέας, από τα καλύτερα ψάρια της ελληνικής θάλασσας. Στην εκδοχή αυτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά (για 6 άτομα) 800 γρ. τρυφερό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε φέτες ίσου πάχους 700 γρ. κεράσια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτά φετάκια 1 κ.κ. ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ καθαρισμένα ½ μπουκάλι ξύδι 4 φύλλα δάφνης[...]
Πηγή: greekmasa.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔιαφορετική!!!!!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αρνάκι (ψαχνό) περασμένο απο την μηχανή του κιμά Το συκώτι, το πνευμόνι, τα γλυκαδια απο ενα αρνάκι και την μπόλια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr