Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Τα αντιοξειδωτικά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία κυρίως χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι μας προστατεύουν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr7 μπριζόλες αρνίσιες 1 κιλό πατάτες κομμένες σε κομμάτια 1 κτσ. ζωμό κότας 500 ml βραστό νερό 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο αλάτι - πιπέρι κατά βούληση 2 κτσ. πάπρικα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια να μη σας κολλήσουν τα ζυμαρικά, όταν τα σουρώνετε αφήστε λίγο από το νερό που έβραζαν μέσα στην κατσαρόλα και ρίξτε τα πάλι μέσα μαζί με λίγο βουτυράκι.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr5 κομμάτια λουκάνικα χωριάτικα Καρδίτσας (περίπου μισή θηλιά όπως λέμε στον τόπο μου) 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά κόκκινη 2 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr540 γρ. τόνος σε νερό, πολύ καλά στραγγισμένος 3 ασπράδια αυγού 1 κρόκος αυγού 4-5 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη 1 κουτ. σούπας Hellmann’s Light 2 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα: 150 γρ. ξερά φιλετάκια ή κεμπάπ σόγιας 1/3 κ.γ. κύμινο 1/3 κ.γ. κόλιανδρο 1/3 κ.γ. κάρυ 1 πρέζα σκόνη τσίλι (καγιέν) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 200 γρ. φιλετάκια ή κεμπάπ σόγιας αποξηραμένα 300 γρ. αρακά 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.γ. κάρυ 1 κ.γ. χρυσόριζα (κουρκουμά) 1 κ.γ. πιπερόριζα σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤην ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων. Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΝα ένας καλός συνδυασμός κρέατος και οσπρίων που μπορεί να μπερδευτούν τα μεν με τα δε και εύκολα να καταναλωθούν από δύσκολους "πελάτες"!!! Ο Αλέξανδρος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν θα έλεγα ότι το κουνουπίδι ήταν το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο λαχανικό, όμως τελευταία άρχισε να μου αρέσει πολύ. Από παιδί θυμάμαι τη δυσάρεστη μυρωδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων. Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 50 γρ. κεμπάπ σόγιας 1 κ.σ. κάρυ σε σκόνη 3 κ.γ. αλάτι ή σάλτσα σόγιας (δοκιμάστε και προσθέστε σταδιακά) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 5 μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνα πιάτο έκπληξη που κανείς δεν θα υποπτεύεται τι κρύβουν μέσα τα μπιφτέκια! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. κιμά (350 γρ.μοσχαρίσιο και 350 χοιρινό) 1 αυγό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com