Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Ένα βιβλίο με ρουμελιώτικες συνταγές έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω αγαπημένου μου προσώπου που ξέρει τη μανία μου , με ιδιόχειρη αφιέρωση μιας από τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαι ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε σπαράγγια , ή με σταμναγκάθι, ή με αγκινάρες. Τα ανοιξιάτικα χόρτα και τα λαχανικά της είναι ιδανικά για ομελέτες. Αλλά και τα αυγά αυτή την εποχή είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧορτοκαλίτσουνα με βλίτα και ξινομυζήθρα , στο φούρνο ή στο τηγάνι! Μετά το φεστιβάλ των λιπαρών και των θερμίδων από τα σκωτσέζικα shortbread της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜαζί με το γαστριμαργικό οδοιπορικό στην Κρήτη, θα ήταν παράλειψη νομίζω να μην αναφερθώ σε δυό μαγαζιά που ανακαλύψαμε τελευταία και μας εντυπωσίασαν τόσο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠαραδοσιακή πίτα που συνηθίζεται τις μέρες που ακολουθούν την Κυριακή του Πάσχα, για να αξιοποιηθούν τα περισσεύματα του ψητού αρνιού ή κατσικιού. Φωτό δεν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα τραπέζι που όλοι ήταν εκεί: Η Έλενα με την ιδέα για την πατατοσαλάτα φόρμας Η Juanita με την ιδέα για το ρολό τυριού Η Penelope που της αρέσει η[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr700 γραμμ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 αυγά χτυπημένα 1½ ποτήρι χλιαρό νερό, όσο πάρει περίπου[...]
Πηγή: argiro.gr6 ώριμες και σφιχτές ντομάτες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη (χωρίς το φύτρο) 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 1 κ.γλ. αλάτι (ανθός αλατιού) λίγο[...]
Πηγή: argiro.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη ζύμη: 60 γραμμάρια νωπή μαγιά (ή 3 φακελάκια ξηρή) 1/2 κούπα χλιαρό νερό 1/2 κούπα λάδι 2 κουταλιές βούτυρο γάλακτος (στακοβούτυρο ή άλλο βούτυρο καλής[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 συσκευασία Αφράτη ζύμη για πίτσα Pillsbury 400 γρ. 200 γρ. λουκάνικο Κοτόπουλο τ. Φραγκφούρτης 20 γρ. Μουστάρδα 40 γρ. κέτσαπ 2 ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook