Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό ψαρονέφρι (2 ή 3 μπαστούνια) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού μαυροδάφνη 1/4 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας ή κρέατος αλάτι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: argiro.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Για 5 πεϊνερλί Υλικά για την ζύμη: 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ. μαγιά ξερή 60 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Για 5 πεϊνερλί Υλικά για την ζύμη: 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 40 γρ. μαγιά ξερή[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΥΛΙΚΑ:( Για το ταψι της κουζινας) Για τον κιμά : 1 κιλο κιμά μοσχαρίσιο. 1/3 φλ.ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1σκελιδα σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΑνατολίτικοι κεφτέδες φούρνου Στην υφή και στα αρώματα, αυτοί οι μεγάλοι κεφτέδες θυμίζουν κεμπάπ. Το μίγμα τους πρέπει να είναι σφιχτό, αλλά πολύ αφράτο. Αν η[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grLouis Vuitton: Το μονόγραμμα LV μάς οδηγεί κατευθείαν στο ονειρικό άρωμα ενός αρνιού πασπαλισμένου με γλυκό, θερμό, γήινο κάρι. Θέλοντας να προχωρήσουμε σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟ γηραιός θείος τότε δεν ήταν γηραιός. Παλικαράκι ήταν 18 ετών. Στην Αθήνα του 1945. Ο νεαρός τότε θείος, ορφανός και με μια λίγο μεγαλύτερη αδελφή να πρέπει[...]
Πηγή: bostanistas.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΈξτρα μαμαδίστικο και πεντανόστιμο φαγητάκι τα λαζάνια. Δεν κατατάσσεται στις εύκολες συνταγές αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε και εντυπωσιάσετε με το[...]
Πηγή: sydageskainostimia.blogspot.grΡολό κιμά γεμιστό με φέτα και πιπεριές Φλωρίνης, τυλιγμένο με μπέικον και κοκτέιλ sauce Για τον κιμά: 1 κιλό ανάμεικτος κιμάς (μοσχαρίσιος και χοιρινός) 1[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά 1 κιλό ψαρονέφρι (2 ή 3 μπαστούνια) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού μαυροδάφνη 1/4 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας ή κρέατος αλάτι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕίναι το πρώτο μου ποστ με φαγητό και μάλιστα με νότα Γερμανικής και Βέλγικης κουζίνας. Το Kasseler είναι χοιρινό κρέας καπνιστό και πλέον μπορούμε πολύ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr