Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Και το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλησπέρα!! Σήμερα λέω να πούμε μερικά πράγματα όσον αφορά την παρασκευή του τσουρεκιού. Από ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που κάνω με φίλες και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΛοιπόν, Τσικνοπέμπτη αύριο και αφού εσείς θα βάλετε τα κρεατάκια, λέω να βάλω εγώ τα μεζεδάκια:) Πέρυσι σας είχα βάλει συνοδευτικά , φέτος αυτά τα νόστιμα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑπό την εκπομπή "Μπουκιά και συχώριο" (12/4/2008) με τον Ηλία Μαμαλάκη και το ταξίδι του στη Μαδρίτη. www.ispania.gr
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίχα πάρει κάτι baby χταποδάκια από μια εταιρία που φέρνει κατεψυγμένα φαγώσιμα στο σπίτι. Την εποχή λοιπόν της φίλης και της μεζεδοφαγίας τα έκανα σπετζοφάι,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Επιτέλους κατάφερα να καθίσω για λίγο και να κάνω τη σημερινή ανάρτηση!! Μια από τις σαλάτες που θα στρογγυλοκαθίσουν στο πασχαλινό μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ απλή και εύκολη ιδιαιτερότητα για το γιουβέτσι που σας προτείνω είναι το κρέας να ψηθεί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω να μπει το ταψί με τη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚεφτεδάκια φούρνου με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Ένα υπέροχο φαγητό, εύκολο και γρήγορο. Μία υπέροχη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή τη ζήτησε μέλος του Greekmasa. Την είχε εκτελέσει ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο». Πεντανόστιμο φαγητό, οι γεύσεις δένουν[...]
Πηγή: greekmasa.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία εξαιρετική συνταγή της Βέφας για παρεΐστικες καταστάσεις το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά μελιτζάνες σε φέτες 1 κιλό πράσινες πιπεριές κομμένες και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 2 μερίδες 2 χοιρινές μπριζόλες 2 μεγάλες πατάτες 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο αλάτι, πιπέρι ρίγανη 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μαργαρίνη σε κομματάκια χυμό[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΤην συνταγή την είδα στον Μαμαλάκη, την δοκιμάσαμε σήμερα και ήταν όντως απίθανη και πανεύκολη. Τι χρειαζόμαστε: κατσικάκι σε μερίδες ντομάτες σε ροδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛουκάνικο Καταλανικό με λάχανο, από την εκπομπή "Μπουκιά και συχώριο" (5/4/2008) με τον Ηλία Μαμαλάκη και το ταξίδι του στη Βαρκελώνη. http://www.ispania.gr
Pin It Υπέροχη σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Υλικά 5 κούπες νερό ή ακόμη καλύτερα αν υπάρχει ζωμό κρέατος 4 κουταλιές ελαιόλαδο για τη σάλτσα[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΤα κανελόνια είναι ένα φαγητό που αρέσει σχεδόν σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά. Θα σας γράψω μια συνταγή που είδα πως φτιάχνεται, απόν την εκπομπή του κ.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami