Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
290 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 230 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας 230 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κλωνάρια σέλερι 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε τον ίδιο τρόπο φτιαγμένο το κλασσικό μικρασιάτικο φαγητό , αλλά με υλικά με λίγα λιπαρά . Ένα φαγητό και για μπουφέ . Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 σάλτσα Knorr για ζυμαρικά Bolognese 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο 3 κ.σ. Βιτάμ Culinesse 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. άσπρα μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 130 - 150 ml νερό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γ. ξύδι Για τον κιμά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 500[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚάτι οι ανοιξιάτικες ιώσεις, κάτι οι υποχρεώσεις και τα ξενύχτια πάλι αργήσαμε να οργανωθούμε χαχαχαχα Προλάβαμε πάντως...!!!! Ξεκινάει μια νέα όμορφη[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 200 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 130-150 ml νερό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ξίδι 1 πρέζα αλάτι Ελαιόλαδο Για τον κιμά 500[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτα μπιφτέκια και στο ρολό ο συνδυασμός κιμάς από μοσχάρι και χοιρινό δένει τέλεια και το φαγητό μοσχοβολά ιδιαίτερα. Αν μπορούμε να βάλουμε και λίγο κιμάς[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com