Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
For the recipe in English click here Φίλοι μου, το ότι έχω κόψει το κρέας δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου! Aν όμως κάποιος μου έλεγε ότι πρέπει να κόψω τα[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γραμ μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του[...]
Πηγή: cooktherapy.gr[Shutterstock] Το ραγκού αλά μπολονιέζε (Ragù alla bolognese) είναι ένα πιάτο πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, αλλά η αυθεντική συνταγή φτιάχνεται στην[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠλήρες γιορταστικό vegetarian ή/και vegan μενού χωρίς κρέας Μενού χωρίς κρέας οποιασδήποτε απόχρωσης, ηλικίας και γεύσης. Με υπερνόστιμα πιάτα, ορεκτικά στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κουνελάκι χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια περίπου 2-2,5 κιλά 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι λικέρ μαστίχας 1 φλιτζάνι ιταλικό ξύδι βαλσάμικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες Για το μοσχάρι 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 1 φύλλο δάφνης 2-3 σπυριά μπαχάρι 1 νεροπότηρο ντομάτα ψιλοκομμένη 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.gr2 μοσχαρίσιες γάλακτος μεγάλες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη μπαστουνάκια 1 κολοκύθι σε ροδέλες 1/2 καρότο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑναρτήθηκε στις 02/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Σνίτσελ μοσχαρίσιο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα σε κόκκινη σάλτσα Μια εύκολη συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑναρτήθηκε στις 05/04/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με παπαρδέλες σε άσπρη σάλτσα Μια συνταγή για υπέροχα κεφτεδάκια με[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες ή παπαρδέλες ή κριθαράκι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια και[...]
Πηγή: yumyum.gr