Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Της Βασιλικής Δέδε, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στρέφεται προς την χορτοφαγία. Άλλοι την επιλέγουν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤρυφερά, χοιρινά παϊδάκια (2) με συμπυκνωμένο γλάσο Ζεστά χοιρινά παϊδάκια (2). Αυτή τη φορά με ιξώδες, υπερσυμπυκνωμένο γλάσο, να κολλάει πάνω τους και στα[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΎστερα από ένα καλό μαρινάρισμα και με το ιδανικό ψήσιμο θα δοκιμάσετε την πρώτη μπουκιά και θα βρεθείτε κατευθείαν στην Αμερική. Οι μελάσες (Molasses ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό χοιρινά παϊδάκια Για τη μαρινάδα 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ. κέτσαπ 1 κ.σ. σόγια sauce 2 κ.σ. άσπρο ξύδι ή ριζόξυδο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω (ή αν βρείτε με το δέρμα επάνω) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες σαλάτα εποχής για το σερβίρισμα Για το μείγμα[...]
Πηγή: argiro.grΑφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας (τονίζουμε «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ») καταπολέμησης του καρκίνου, το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνημέρωση για τον καρκίνο από το νοσοκομείο John Hopkins Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας (τονίζουμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ μελιτζάνα, φλάσκα ή Τσακώνικη, είναι ένα πολύ νόστιμο λαχανικό, από τα αγαπημένα της Ελληνικής κουζίνας και ένα από τα βασικά συστατικά της Μεσογειακής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣερβίρω πάντα την υπέροχη αυτή σαλάτα στα καλοκαιρινά μας πικνίκ. Την ετοιμάζω το προηγούμενο βράδυ και την παίρνουμε μαζί στην ακροθαλασσιά, για να την φάμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι απλό φαγητό αλλά ιδιαίτερο στη γεύση, χάρις στα σπόρια του κάρδαμου που θα του δώσουν ξεχωριστό άρωμα. Υλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 3 σκελίδες[...]
Πηγή: bostanistas.grΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1 κουταλάκι κανέλα 1/2 κουταλάκι τζίντζερ 1/2 κουταλάκι allspice 1/2 κιλό αρνίσιο κιμά 2 κουταλιές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια γευστική και light συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.γ. ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες PORKY Μαρινάδα 500 ml. νερό 500 ml. μαύρη μπύρα τύπου Bock 30 γρ. χοντρό αλάτι 50 γρ. καφέ ζάχαρη 50 ml. μελάσα Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH εκτέλεση είναι απλή: σε τηγάνι με λίγο καυτό λάδι έριξα το ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές ροδέλες αφού πρώτα το είχα πασπαλίσει με χοντρό μπλε αλάτι Περσίας[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΤο «μπιφτέκια» είναι αρκετά παραπλανητικό βέβαια, μιας και η υφή τους θυμίζει περισσότερο πουτίγκα ή τηγανίτα. Αφού τεμάχισα τα μανιτάρια στο[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com