Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν να τα κάνουν μόνοι τους και πόσοι τα πετύχαν με την πρώτη προσπάθεια. Εγώ πάντως άργησα αρκετά μέχρι να τολμήσω. Το καλό είναι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑγαπημένη συνταγή που πέτυχε εντελώς τυχαία με υλικά που έιχα στα χέρια μου εκείνη τη στιγμή. Ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο. Αν χρησιμοποιήσετε έτοιμο[...]
Πηγή: greekmasa.gr[Shutterstock] Το ραγκού αλά μπολονιέζε (Ragù alla bolognese) είναι ένα πιάτο πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, αλλά η αυθεντική συνταγή φτιάχνεται στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr400 γρ κοντόσχημα ζυμαρικά 500 γρ μικρά ντοματάκια (δείτε “Μυστικά” [1]) 150 γρ παντσέτα ή μπέικον 80 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 3-4 μερίδες 500 γραμμ μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε φιλετάκια 6 πατάτες βρασμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 παντσέτα ψιλοκομμένη ελαιόλαδο 5 κ. του γλυκού[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 συσκευασία πένες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 400 γρ. φρέσκα ασπρομανίταρα 8 φέτες πανσέτα 2 κ.σ. γιαούρτι 2 συσκευασίες σάλτσα[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω (ή αν βρείτε με το δέρμα επάνω) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες σαλάτα εποχής για το σερβίρισμα Για το μείγμα[...]
Πηγή: argiro.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 500 γρ. Barilla Linguine 1 συσκευασία έτοιμη σάλτσα Αrrabbiata (380 ml) Barilla 500 γρ χοιρινή πασνέτα χωρίς κόκκαλο σε φέτες 2 φ. Δάφνης πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓενικές συμβουλές για την παρασκευή των ζυμαρικών Δεν κάνει να βάζουμε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών στην κατσαρόλα για να μη λασπώνουν και να μη σπάνε. Tα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕNTΈΡΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καθε μήνα, με μεγαλη χαρά αλλα και περιέργεια, ετοιμάζω την επιλεγμένη συνταγή για την συνεχώς αυξανόμενη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr