Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Ο κεφτές. Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Άπειρες οι παραλλαγές, άπειρες και οι θεωρίες. Όσες νοικοκυρές υπάρχουν στην Ελλάδα, άλλες τόσες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grH Γελαστίνα υπήρξε μια από τις πολύ αγαπημένες μου e-φιλενάδες. Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια σε κάποιο μαγειρικό site, κάναμε πολύ καλή παρείτσα, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα γιαουρτιού-φέτας Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗ: 500 γρ κιμα χοιρινο - 1 κρεμμυδι ξερο -2 κρεμμυδακια φρεσκα -1 πρασσο -2 σκελιδες σκορδο -1κ-σ δυοσμο -1 ποτηρακι λευκο κρασι -1 κουπα τριμενο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. κιμά απο μοσχάρι -6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερά ψιλοκομμένο -50 ml κρασί γλυκό (μαυροδάφνη) -1 πιπεριά ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.com600γρ κιμα 1κρεμμυδι μεγάλο 1 μοσχοκάρυδο Ντοματοπελτε 1ματσακι μαϊντανό 1ματσακι δυόσμο 4πρασα μεγάλα 1πλακα βουτηρο για ολα Αλάτι ,πιπέρι,πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 1 πακέτο κρέπες Lisko (320 γρ.), ½ κιλό κιμά χοιρινό, 1 κρεμμύδι, 1 κονσέρβα ντοματάκια, 1 χαλούμι τριμμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλατοπίπερο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα λαζάνια με μελιτζάνες είναι μια κλασική Ιταλική συνταγή που συνήθως συμπληρώνεται από ένα λευκό τυρί, είτε μοτσαρέλα , είτε ρικότα (ανθότυρο στα καθ’ ημάς).[...]
Πηγή: caruso.grEΣΤΆΛΗ ΑΠΌ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ { 12.06.2015 gastronomos.gr } Ο Γαστρονόμος Ιουνίου μαγειρεύει «Τα γεμιστά της Μεσογείου» σε ένα αφιέρωμα για όλα τα[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr