Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
1200 γρ ψαρονέφρι 12-14 μισόκαρπα κομπόστα ροδάκινο 250 γρ ροκφόρ 1 κλωνάρι φασκόμηλο 2 σκελίδες σκόρδου ζωμό από την κομπόστα 2 πιπερίτσες τσίλι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ κομποστοποίηση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία όπου τα βακτήρια, οι μύκητες και άλλοι οργανισμοίαποσυντείθουν οργανικές ύλες όπως φύλλα, φλούδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ - ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Αθόγαλαν : Το καϊμάκ’ ας σο γάλαν έλεγαν αθόγαλαν, «Οντες τρώτεν τ’ αθόγαλαν, το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣυνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grΗ κομποστοποίηση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία όπου τα βακτήρια, οι μύκητες και άλλοι οργανισμοίαποσυντείθουν οργανικές ύλες όπως φύλλα, φλούδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠώς γεννιέται μια νέα συνταγή; Πώς διαφορετικά υλικά παντρεύονται με επιτυχία, πρώτα στο μυαλό και μετά στην κατσαρόλα; Αρκετές φορές έχω αναρωτηθεί πάνω στο[...]
Πηγή: bostanistas.gr..τραπεζι γιορτης..της δικης μου γιορτης και του πατερα μου.. στελλα και στελιος.. σαν Βορειοι λοιπον..(ασχετα εαν η καταγωγη ειναι απο Κρητη.. οταν λεμε πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό αρνάκι χωρίς τα κόκαλα (σε κομμάτια) 32 δαμάσκηνα 50 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο 100 γρ. βούτυρο 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΨάχνοντας για την κανελα, βρηκα τόσα πολλά και πολύ ενδιαφεροντα πραγματα που δεν ηξερα τι να πρωτογράψω! Είναι ένα από τα πλέον κοινά μπαχαρικά που[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλημέρα σας! Το γεύμα των Χριστουγέννων, ένα τόσο όμορφο γεύμα... με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και με ένα σωρό ετοιμασίες από την προηγούμενη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλημέρα σας! Το γεύμα των Χριστουγέννων, ένα τόσο όμορφο γεύμα... με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και με ένα σωρό ετοιμασίες από την προηγούμενη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr