Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ώρα για μια χειμωνιάτικη σούπα με ρεβύθια κοκκινιστά. Είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνες Β, Κ, Ε και C γι'[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ σιδηροπενική αναιμία αποτελεί ένα πρόβλημα της εποχής μας και είναι πιο συχνή στις γυναίκες. Μπορεί να εμφανιστεί για πολλούς λόγους αλλά οι κυριότεροι είναι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔεν είναι μόνο το γάλα ωφέλιμο για τον οργανισμό και τα κόκαλά μας. Μπορούμε να ενισχύσουμε τα οστά μας και με τροφές που όμως δε συμπεριλαμβάνονται στα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟρισμένες φορές θέλετε οπωσδήποτε να φάτε γλυκό, άλλες αλμυρό και άλλες έχετε ανάγκη από μια... συγκεκριμένη τροφή. Σύμφωνα με κάποιους ειδικούς αυτή η έντονη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓειά σας beauties! Αλλη μια Κυριακή κοντά σας με το καθιερωμένο post για το οποιο λαμβάνω αρκετα θετικά σχόλια και σας ευχαριστω για ακομη μια φορά! Το[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΆνηθος Ο Άνηθος (επιστ.: Άνηθον το βαρύοσμον, Anethum graveolens) είναι φυτό της οικογένειας των Σελινοειδών (Apiaceae) (συν. Σκιαδοφόρων (Umbelliferae)).[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜιας και κάποιοι φίλοι μας έχουν ήδη ξεκινήσει την νηστεία των Χριστουγέννων, μαγειρέψαμε σήμερα ένα πολύ νόστιμο λαδερό φαγάκι. Αυτήν την εποχή, αλλά και όλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν συζητάμε για το θέμα της υγιεινής διατροφής μετά από τα 50, το ασβέστιο έρχεται συχνά στο προσκήνιο. Είναι σίγουρα απαραίτητη η κατανάλωση τροφίμων[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΣτο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κάθε υγιεινού πρωινού Ως γνωστόν, το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, καθώς βοηθά στο να εφοδιάσουμε το σώμα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Χριστός Απεκάλεσε Τους Μαθητάς Του ..Αλας Της Γής..( του κόσμου) Το αλάτι είναι πολύτιμο..κι όπως κάθε πολύτιμο πράγμα, παρεξηγημένο, κακοχρησιμοποιημένο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr