Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 121 συνταγές
Η όμορφη Αστυπάλαια H Αστυπάλαια (ή Αστροπαλιά) είναι νησί του Αιγαίου με 1.238 κατοίκους (απογραφή 2001). Διοικητικά ανήκει στα Δωδεκάνησα, αλλά γεωγραφικά[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά 1 κ. μοσχάρι σπάλα ή χτένι ή ελιά 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 κ.γ. ρίγανη 1/2 φλ. Χυμός από ένα λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε το κρέας σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Mussel pop-ups 10 μύδια με το κέλυφος 40 γρ. χτένια 10 γρ. φινόκιο ψιλοκομμένο 5 ml ελαιόλαδο 40 γρ. μάγκο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 φύλλα ρόκα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτιφάδο με μοσχαράκι μαγειρέψαμε σήμερα, γι αυτό περιμένω τα πιάτα σας, για να σας σερβίρω φαγάκι πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο !!!! Υλικά για 6-7 μεγάλες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 ελιές[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μοσχάρι ελιά - χτένι σπάλας 1 κουταλιά μαργαρίνη με βούτυρο 4 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. αλεύρι 1 κ. σ. γεμάτη πελτέ 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1[...]
Πηγή: argiro.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά : Αν και το σαφράν είναι ακριβό, χρειαζόμαστε μπόλικο για το πιάτο αυτό. 250 γρ. χτένια 200 ml ξηρό λευκό κρασί 50 γρ. ασκαλώνια ψιλοκομμένα 100 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.gr