λεμονοπιτα ευκολη αργυρω | συνταγη λικερ φραουλα με τσιπουρο | κριθαρακι σκετο στην κατσαρολα | αστακος ψητος στο φουρνο | ευκολη καρυδοπιτα σιροπιαστη | παγωτο μπανανα ακης | κρεμμυδοκεφτεδες στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φιογκακι ντοματα λαχανακια

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Θαλασσινοί  Μαρουλοντολμάδες

Η μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Το μυστικό για να διατηρηθεί το δέρμα σας[...]

Συντάκτης Θάλεια Γούτου, αισθητικός, medlabnews.gr Το μυστικό για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και υγιές δεν βρίσκεται σε ‘μαγικές’ κρέμες[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr

Σαλάτα με παπάγια και ακτινίδιο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Προσούτο με πεπόνι

Κλασσικός συνδυασμός, εύκολος και gourmet ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Συνταγές express Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Για[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Μυστικά καθαριότητας από το Α έως το Ω

Α Ασημικά Οι ωμές πατάτες καθαρίζουν και γυαλίζουν τα ασημικά σας. Κόβετε την πατάτα και με τη φρεσκοκομμένη πλευρά περνάτε το σκεύος που θέλετε να[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ποιες τροφές πρέπει να πλένετε ΠΑΝΤΑ και ποιες[...]

Από την παιδική ηλικία, μαθαίνουμε να πλένουμε ό,τι πρόκειται να φάμε. Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μερικές φορές αυτή η συνήθεια κάνει[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Βελουτέ ψητής κολοκύθας με γιαούρτι | Συνταγή |[...]

1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 800 ml ζωμός κότας ή κρέατος ή νερό 500 ml φρέσκο γάλα 1 κ.σ. βούτυρο 1 πρέζα[...]

Πηγή: argiro.gr
Ψητή κολοκύθα

Ομολογώ δεν συνηθίζουμε να παίρνουμε κολοκύθα. Βασικά, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που παίρνω και κάνω την απόπειρα να την φτιάξω. Την βρήκα και σε οικονομική[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Παραδοσιακά Ζυμαρικά - Ψιλά για σούπες και[...]

Τα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Η γενιά του 50, 60 και 70

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Γίδα βραστή

Κρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Το πιο δροσερό ποτό: ασφαλώς με γιαούρτι

Στην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τη δίαιτά των[...]

Είμαι σίγουρη πως πολλές σας φίλες, είτε διαδικτυακές είτε όχι, θα σας έχουν αναφέρει κάποια στιγμή για τη περίφημη δίαιτα των μονάδων.. Ποια είναι αυτή η[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Τουρκία: Φαγητό του δρόμου

Όταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Το πιο δροσερό ποτό: ασφαλώς με γιαούρτι

Στην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ[...]

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Ταϊλανδέζικη Κουζίνα

Το βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Γιατί ειναι σημαντικό το νερό και πόσο πρέπει[...]

Νερό γιατί είναι σημαντικό και πόσο πρέπει να πίνουμε Το νερό είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί το 60% του βάρους του σώματός μας. Ένας ενήλικας θέλει περίπου[...]

Πηγή: loukoulos.com
Σουπίτσα με σουσαμάκι ζυμαρικό και κιμά

Πολύ γρηγορο στο μαγείρεμα το κρέας και ιδάνικο φαγητό για το πέρασμα της αλεσμένης τροφής σε στερεά. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή άλλο κρέας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τι είναι το Provolone del Monaco -[...]

Provolone del Monaco (τα μεγάλα κομμάτια) και άλλα γαλακτοκομικά του τυροκομείου Apreda di Sorrento – φωτο: Ago Press® wikipedia Provolone del Monaco DOP είναι[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy