Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Αυτά τα μπιφτέκια γαλοπούλας έχουν εύκολη και γρήγορη προετοιμασία, ενώ ο κιμάς γαλοπούλας τα κάνει μια οικονομική και ελαφριά συνταγή. Συνοδεύονται ωραία από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 εσκαλόπ (λεπτές φέτες από μπούτι) μοσχαράκι γάλακτος ή φιλέτο χοιρινό, κομμένο σε ροδέλες και καλά χτυπημένο ( δες σημείωση ), 1/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1,5 φλιτζάνι ψιλοκομμένο βραστό στήθος κοτόπουλο 3 κ.σ. βούτυρο 4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζάνι γάλα ζωμό κρέατος λίγο μαϊντανό αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.com«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣτην κουζίνα, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν γίνονται αναποτελεσματικές περικοπές, αλλά πολύ συγκεκριμένες κοπές και όλα τα υλικά αξιοποιούνται στο μέγιστο.[...]
Πηγή: pandespani.comχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚοτοκροκέτες This entry was posted in ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΠΙΤΕΣ - ΤΑΡΤΕΣ on 18/03/2014 by roula. Υλικά για 4 μερίδες: 1/2 δόση μπεσαμέλ σφιχτή (δες συνταγή για[...]
Πηγή: easykuzina.grΒάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌλοι ξέρουμε τα chicken wings ως φαγητό των φαστ φουντ και είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Δυστυχώς όμως ιδιαίτερα παχυντικά και βλαβερά λόγω όλων των λιπαρών. Τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 750 γρ. κιμά γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), 3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 5 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓαλοπούλα γεμιστή Χρόνος: 50 λεπτά και άλλα 10 για την γέμιση και 30' στον φούρνο Υλικά 1 γαλοπούλα 4 φλυτζάνια νερό αρωματικά χόρτα (σέλινο, μαϊντανό) 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 2-3 άτομα) : ½ κιλό κιμά γαλοπούλας καλά παγωμένος 4 φρέσκα κρεμμυδάκια & τα πράσινα φύλλα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 600 γρ. κιμά κοτόπουλου (μισό από μποτάκια μισό από φιλέτο) 1 πακέτο κανελόνια 3-4 ντομάτες φρέσκες 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com