Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Μια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα βιβλίο με ρουμελιώτικες συνταγές έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω αγαπημένου μου προσώπου που ξέρει τη μανία μου , με ιδιόχειρη αφιέρωση μιας από τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια πανεύκολη πιτούλα με ότι μας βρίσκεται. Γεμάτη βιταμίνες και υπέροχη γεύση. Μοσχομύρισε το σπίτι μόλις την έβγαλα από το φούρνο. Τα λαχανικά σε συνδιασμό[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr700 γραμμ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις κοσκινισμένο 1 φακελάκι Μαγιά Στιγμής 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 αυγά χτυπημένα 1½ ποτήρι χλιαρό[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1 κρόκος αυγού 2 κουταλιές σουσάμι 1-1/2 κιλό αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση από νεαρό ζώο χεράκι η μπούτι 1 ξερό[...]
Πηγή: argiro.gr700 γραμμ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 αυγά χτυπημένα 1½ ποτήρι χλιαρό νερό, όσο πάρει περίπου[...]
Πηγή: argiro.grΠαραδοσιακή πίτα που συνηθίζεται τις μέρες που ακολουθούν την Κυριακή του Πάσχα, για να αξιοποιηθούν τα περισσεύματα του ψητού αρνιού ή κατσικιού. Φωτό δεν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά για τη γέμιση 300 γρ. περίπου ψητό κρεατάκι ότι έχουμε, αρνάκι, ή κατσικάκι, ή κοτόπουλο 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης ή 2 μέτριες 1 κιλό μανιτάρια κομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr