Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 193 συνταγές
Ξεφυλλίζοντας τον Γαστρονόμο έπεσα σε αυτή τη συνταγή,την οποία ,ως είθισται,απ'όλους εμάς που μαγειρεύουμε, άλλαξα κατά ένα μέρος,στα υλικά και στον τρόπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈχω στο ιστορικό μου αρκετές αποτυχίες στη ζαχαροπλαστική, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, ειδικά κατά τις περιόδους εορτών. Τότε είναι που πάνε όλα στραβά.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν επισκέπτεσαι την μεσαιωνική πόλη Μπρουζ, έχεις την αίσθηση ότι πήγες για ύπνο και ξύπνησες μέσα σ' ένα παραμύθι. Την ερωτεύτηκα τρελά και παλαβά. Τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημερούδια και καλο Μηνα!! Μπήκαμε στο Δεκέμβρη πλέον και τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά!! Χιόνι φυσικά δεν έχουμε δει ακόμη και ούτε πρόκειται έτσι όπως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για μπριζολάκια 6 χοιρινά μπριζολάκια 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη σος 1/4 φλιτζανιού τσαγιού αμύγδαλα καβουρδισμένα 2[...]
Πηγή: sidagi.grΧορτοφαγική συνταγή, τέλεια για πρωϊνό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα χορτοφαγικό λουκάνικο, ψιλοκομμένο 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κουτ. της σούπας μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το ψητό σκόρδο 300 γρ. σκόρδα, ολόκληρα 10 γρ. ελαιόλαδο Ζάχαρη Αλάτι Θυμάρι, σε κλωνάρια Για το αρνίσιο μπούτι 1 κιλό αρνίσιο μπούτι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια 4-6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. πικάντικο λουκάνικο 250 γρ.κόκαλα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥΛΙΚΑ 80 γρ. αμύγδαλο ωμό 5 κλωναράκια δενδρολίβανο 4 φυλλαράκια φασκόμηλο 3 κ. σούπας φρυγανιά τριμμένη 2 καρέ αρνίσια παϊδάκια 2 κ. σούπας μουστάρδα ντιζόν[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌταν ήμουνα μικρή και μεγάλωνα στην Πάτρα, πίστευα πως το Ψαροφάι , είναι σίγουρα παραθαλάσσια περιοχή, όπως και το ψαρονέφρι έχει σίγουρα να κάνει με ψάρι.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑρνάκι στο φούρνο για το εορταστικό τραπέζι. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : γ ια 4 - 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος 2-3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. κύμινο ή και λίγο επιπλέον 2 χοντρές φέτες ψωμί μπαγιάτικο 1 φλ. κρασί[...]
Πηγή: argiro.grΓλυκό σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. σοκολατα κουβερτουρα 120 γρ. ζαχαρη αχνη 100 γρ. βουτυρο 4 κουταλιες τη σουπας κρεμα γαλακτος 2 κουταλιες της σουπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Σνίτσελ παντός τύπου (μοσχαρίσιο, χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο) Αλάτι – πιπέρι Για το πανιάρισμα Αλεύρι Αυγό Γαλέτα Τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι [...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τα κεφτεδάκια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο μία χούφτα από φρέσκο μαϊντανό , ψιλοκομμένο 1/2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο ξερό 2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι - δυστυχώς ή ευτυχώς - το ζωάκι της πασχαλινής γιορτής! Πιο... γλυκό πάντως δεν έχεις ξαναδεί! Αφράτα αρνάκια από marshmallow, τριμμένη καρύδα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html