γλυκο κερασι παρλιαρος | γιαούρτι με ζελέ | σως γιαουρτιου συνταγη | παγωτο καραμελα με ζαχαρουχο γαλα | παγωτο σαντουιτς με μπισκοτα | γλυκα πολυ γρηγορα και ευκολα | γλυκο ψυγειου με φρυγανια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φουντουκι φιογκακι γαλοπουλα ροκα

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Με τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί

Σε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Cucina Caruso pop-up, με Ιταλικό Μενού στο[...]

Ιταλικό μενού με τις αγαπημένες σας συνταγές Cucina Caruso, στο φιλόξενο Atrium του Ξενοδοχείου Ηρώδειο, δίπλα στο Μουσείο Ακροπόλεως, ΜΟΝΟ για ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.[...]

Πηγή: caruso.gr
super - μίνι κεφτεδάκια με μανιτάρια -[...]

Τώρα αν νομίζετε ότι ξανανακάλυψα την πυρίτιδα, κάνετε απλώς λάθος. Το κεφτεδάκι είναι μεγάλη εφεύρεση και μάλλον μαζί του έχουμε παραγνωριστεί, τόσα χρόνια[...]

Πηγή: pandespani.com
tsiknisation 2012: συνταγές Τσικνοπέμπτης με[...]

Πως από τους βαλεντίνους φτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη ομολογώ πως δεν το αντελήφθην επαρκώς. Αν πάντα πήγαιναν αυτά τα δυο μαζί ή όλα φέτος μου δείχνουν[...]

Πηγή: pandespani.com
μανιταροπιτάκια με σκόρδο και δεντρολίβανο -[...]

Ο δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]

Πηγή: pandespani.com
PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ[...]

PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η Ανέμη μας, στο Ζαγόρι

Ο ξενώνας Ανέμη στα Κάτω Πεδινά στο Ζαγόρι έγινε για πέντε μέρες, στη διάρκεια των εορτών, το σπίτι μας. Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “σπίτι μας” τυχαία,[...]

Πηγή: caruso.gr
Γευστικές προτάσεις για να αποχαιρετήσουμε το[...]

241 ημέρες και σήμερα χωρίς νέα ανάρτηση, όπως με ενημερώνει το facebook . Δυστυχώς για το Olives and Olive , ευτυχώς για εμένα, οι μέρες μου κυλούν όμορφα και[...]

Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr
Μπέργκερ με Γλυκοπικάντικο Slow cooked Τρίμμα[...]

“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]

Πηγή: caruso.gr
Φτωχικό και πεντανόστιμο

"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
χοιρινό κότσι διπλομαγειρεμένο

Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, πορτσίνι, κρασί και αρωματικά[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Xήνα γεμιστή με φρούτα και άγρια μανιτάρια

Η συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σοταρισμένα μανιτάρια (Funghi trifolati)

Τα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Άρωμα δάσους στο πιάτο μας: Penne “alla[...]

Αυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ  ♦♦  MANISA KEBAB

ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από μανιτάρια[...]

Το διάβασα κάποτε σε ένα βιβλίο του «τεράστιου» Ιταλού σεφ Μάριο Μπατάλι. Έφτιαχνε ροζμπίφ με μια πάστα που δημιουργούσε αλέθοντας αποξηραμένα μανιτάρια[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μπριζόλα με άγρια μανιτάρια συνταγή από knorr

1 κύβος ζωμός βοδινού 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλέτο, περίπου 225 γρ. η καθεμία 2 πολύ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών porcini[...]

Νόστιμο και τρυφερό το ψαρονέφρι δημιουργεί όμορφα πιάτα! Επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα και θέλω να γευτώ ένα διαφορετικό κομμάτι κρέατος πέρα από τα[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Rib-Eye Steak με κρούστα από μανιτάρια πορτσίνι

Αυτή η κρούστα προσθέτει απίστευτη νοστιμιά. Τη χρησιμοποιώ σε Rib-Eye Steak  και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Απλά βάζετε σε ένα μπλέντερ μπαχαρικών[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy