αγκιναρες συνταγη | φτιαχνω ψωμι | καλαμαρι γεμιστο στο φουρνο | σπανακορυζο συνταγη | κεικ με λαδι χωρις αυγα | ευκολο νηστισιμο κεικ σοκολατας | συνταγες ντοματοσουπα | συνταγες για σαλατες με σπανακι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φουντουκι σεσκουλα γλωσσα κρεμμυδι

Βρέθηκαν 45 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινό - σε ποιά κομμάτια κόβεται - τρόποι[...]

Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

σπαλομπριζόλα - άπαντα: Απ’ την επιλογή στο[...]

Η σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]

Πηγή: pandespani.com
αμπελοφάσουλα και πατάτες με τον αντιβασιλιά[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]

Πηγή: pandespani.com
Πως θα διαλέξετε καλη σπαλομπριζόλα | Caruso.gr

Η σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]

Πηγή: caruso.gr
Τραγανή πέτσα στο χοιρινό με σίγουρη και απλή[...]

Η τραγανή πέτσα του χοιρινού είναι απ’ τις μεγαλύτερες γαστρονομικές απολαύσεις των κρεατοφάγων. Βασικός λόγος να μην γίνεις ποτέ βετζετέριαν! Κι΄ όμως, ενώ η[...]

Πηγή: caruso.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πληροφορίες για το μοσχαρίσιο κρέας...

Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μπριζόλες ή στήθος κοτόπουλο Cajun (με μαρινάτα)

Νόστιμο και εύκολο φαγητό, γίνεται και στα κάρβουνα. Υλικά : 4 μπριζόλες (χοιρινές ή μοσχαρίσιες) ή 4 στήθη κοτόπουλο. 4 κουταλάκια μίγμα μπαχαρικών Cajun 3[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Βρώμη: ένα σπουδαίο βότανο-σιτηρό: Οι ιδιότητές[...]

όπως όλοι μας γνωρίζουμε η σπουδαιότερη κατηγορία των φυτών είναι τα δημητριακά… και μία από τις κατηγορίες των δημητριακών είναι τα σιτηρά στα οποία με[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μαύρες παπαρδέλες με γλυκάδια, γαρίδες, ξύσμα[...]

Η συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πληροφορίες για το μοσχαρίσιο κρέας...

Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πετιμέζι, αυτός ο γλυκός άγνωστος

Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Τι συμβαίνει καθώς μαγειρεύουμε κρεατικά σε[...]

Μαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy