Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
I'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΘεωρείται κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψαρικά. Στην πραγματικότητα μοιάζει να έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή, όπου συνήθιζαν να συνοδεύουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4-6 άτομα φιλέτα αντζούγιας 1 μικρό μοσχαρίσιο κεφαλάκι 1 μεγάλο κρεμμύδια, μερικές ρίζες σέλινου και μαϊντανού 1 φύλλα δάφνης αλάτι-πιπέρι, ξίδι 1/2kg[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο 2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη 6 κλωνάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΕπιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grI'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίναι ένα πολύ ωραίο πιάτο που μπορεί να φαγωθεί είτε σαν κύριο, είτε σαν συνοδευτικό κάποιου άλλου πιάτου με κρέας. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, ετοιμασθείτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami. Επιπλέον ένα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ 1Κ.Γ.[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΥλικά Λίγο φρέσκο βασιλικό Ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 3 αντσούγιες 1 κόκκινη πιπερίτσα 2 x 400 γρ[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΗ ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.gr500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.com