Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Κάθε χρόνο, κυρίως αυτή την εποχή, παίρνω αρκετά μηνύματα από αγχωμένους φίλους και φίλες που κάνουν τη δίαιτα με επιτυχία και δεν ξέρουν πως να τη συνεχίσουν[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comμάγουλα μοσχαρίσια με Barolo Tα μάγουλα μοσχαρίσια ή βοδινά δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού. Αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr19/3/14 Μια συνταγή ακόμα για τα σκυλάκια μας προσαρμοσμένη από τη Vivi Ioakeimidou που ετοίμασε για τα γενέθλια του δικού της «φίλου» , Τσάρλυ, με τις[...]
Πηγή: zannetcooks.comΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι άνθρωποι και οι όποιες «γευστικές ιδιαιτερότητες» τους είναι κάτι που αντιμετωπίζω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Βρίσκομαι σχεδόν πάντα, μπροστά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΣημείωση: ξέρω πολύ καλά ότι σήμερα τα ...μπλιαχ! των συναδέλφων και των αναγνωστριών μας θα έχουν την τιμητική τους. Πλην όμως εγώ παρασκεύασα ένα εθνικό μας[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧειμώνας και κρεατόσουπα πάνε παρέα και τελευταία πολλοί μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη δικιά μου συνταγή, παρόλο ότι ο καιρός είναι ήπιος φέτος. [...]
Πηγή: caruso.grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 200γρ. λευκή σοκολάτα 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος 200 ml κρέμα γάλακτος 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες 2 κουταλιές κονιάκ 1 κουταλιά καφέ στιγμής 4[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 250 γρ. ψωμί του τόστ κομμάτια 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ. γλυκού θυμάρι 1 κ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 1 κ. γλυκού πιπέρι τριμμένο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια να κάνετε ένα γρήγορο, ελαφρύ και γευστικότατο πιάτο με μαλακό ψαρονέφρι και θρεπτικά λαχανικά! Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. ψαρονέφρι (ή κοτόπουλο ή ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα μπιφτέκια: 1000 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά Λίγο νερό για αφράτα μπιφτέκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κ.γ. Αλατι 1/2 κ.γ. Πιπέρι 1/2 κ.γ. Κύμινο 1 κ.γ. Ρίγανη 2 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr