Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΆλλη μια συνταγή απο το τραπέζι του Σαββάτου, η δική μου αγαπημένη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι. Οι σπόροι κύμινου δίνουν ενα φανταστικό άρωμα στην πίτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΔημιουργώντας αγγέλους! Καλησπέρα και πάλι! Τη σημερινή μου ανάρτηση θα την αφιερώσω στους αγγέλους ! Τώρα που το σκέφτομαι, γιόρταζαν την Παρασκευή- ε, τίποτα[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΥλικά 4-5 φλιτζάνια ζωμό κότας έτοιμο ή σπιτικό λίγο βούτυρο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 6 φύλλα κρούστας για πίτες 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 πράσα σε λεπτές ροδέλες(μόνο το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr“Μενού» πιο κοντινό σε εκείνο της Μινωικής Κρήτης, από ό,τι σε αυτό τής σημερινής Ελλάδας, εκτιμάται ότι είχαν στο τραπέζι τους οι Κρητικοί πριν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 αυγά 1κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.γλ αλάτι 1,1/2 κ.γλ. μαγιά ξερή 4, ½ φλιτζάνια αλεύρι Για ανάμεσα στα φύλλα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το στιφάδο είναι είναι ένας τρόπος μαγειρέματος για πολλά φαγητά όπως είναι το κουνέλι, το μοσχάρι, τα σαλιγκάρια, τα μανιτάρια κλπ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας παρουσιάζουμε συνταγή για τραχανά, από μια από τις αγαπημένες μας food blogger Έλενα Σμπώκου, η συνταγή αναδημοσιεύεται από την σελίδα της Elena’s[...]
Πηγή: sesoyla.grΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΤο αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ειδικά καθώς[...]
Πηγή: caruso.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | ζωμός | πλιγούρι Διαφημίσεις για το φύλλο: 4 κούπες και λίγο παραπάνω αλεύρι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr500 γραμμ. χοιρινό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό 200 γραμμ. φέτα 1 κουταλιά τριμμ. φρυγανιά 500 γραμμ. φύλλο κρούστας ελαιόλαδο Οδηγίες Τριβω[...]
Πηγή: cookpad.com/gr