Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ταβάς Λευκαρίτικος με κατσικάκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κατσικάκι σε κύβους 1 σάλτσα ντομάτας μικρή 1 1/2 ποτήρι ρύζι μακρύκοκκο 5 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από ένα μήνα στην Κίνα μπορώ να περηφανευτώ ότι έχω την πραγματική συνταγή γιατί και τα είδα να φτιάχνονται αλλά και γιατί τη συνταγή μου την έδωσε Κινέζα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κλασικό συνοδευτικό στην Αφρικάνικη κουζίνα για κρέας με κόκκινη σάλτσα με φυστικοβούτυρο ή άλλα αφρικάνικα πιάτα με κρέας ή λαχανικά. Απλούστατο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το ρύζι είναι μια ελαφριά και γευστική εναλλακτική πρόταση στο κλασσικό πιλάφι, για να συνοδεύσετε κρέας ή κοτόπουλο. Παίρνει ένα εντυπωσιακό κίτρινο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 kg περίπου χοιρινό κιλότο με κόκκαλο 6 κουτ. της σούπας μουστάρδα 6 φέτες ψωμί του τοστ 3/4 φλιτζανιού φιστίκια αιγίνης 3 κουτ. της σούπας μέλι 4 κουτ. της[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 κουπες μπασμάτι ρύζι 500 γρ. αρνί - χωρίς λίπος λάδι, αλάτι, πιπέρι κουρκουμά 5 καρότα κομμένα σε πολύ λεπτές λορίδες 3 κ.σ. ζάχαρη 1/2 κούπα νερό 1 ποτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ συκωτάκια κότας (μόνο συκωτάκια καθαρισμένα από πέτσες) 250 γρ κρεμύδια ψιλοκομμένα 125 γρ φρέσκο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι-πιπέρι 1 κγ ξερή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 κουτιά μπισκοτα morning coffee ή petite beure 1 ποτήρι φουντούκια χοντροκομμένα 250 γρ βούτυρο αγελαδινο 1/2 ποτήρι ζαχαρη 1 κουταλάκι βανιλια 3 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια διαφορετικη σαλατα, από την Ταϋλάνδη. Τι χρειαζόμαστε: 2 ξινα μηλα 1 κ.γ. αλατι 3 σκελιδες σκορδο 4 φρεσκα κρεμμυδακια 180 γρμ. φιλετο χοιρινου 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι κομμένη, πλυμμένη, ανάμεικτη σαλάτα 5-6 τοματίνια 150 γρ. γαλλικό κατσικίσιο τυρί κομμένο σε φέτες 1 αχλάδι πλυμμένο και κομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό μεσσαρίτικο φαγητό, απαραίτητο στο αποκριάτικο τραπέζι. Είναι ένα παλιό κρητικό έδεσμα, που άλλαξε όνομα στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Δεν ανήκει,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr