Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 159 συνταγές
10 φύλλα κρούστας 7 λουκάνικα Φρανκφούρτης 7 φέτες ζαμπόν 1/4 κ. τυρί του τοστ 1/4 κ. κασέρι τριμμένο 1 ντομάτα 1 πράσινη πιπεριά 1 κούπα γάλα 3 αυγά Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένοι μας φίλοι και αναγνώστες, χαθήκαμε βρε! Λίγο τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια, λίγο ο γάμος, λίγο τα...λόγια του παπά, μας κράτησαν μακριά σας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜία ενδιαφέρουσα .....και συνάμα νόστιμη παραλλαγή για το Κις Λορέν ! Τι χρειαζόμαστε: 4 ντομάτες μέτριες 4 πιπεριές πράσινες μέτριες λίγα λουκανικάκια (όχι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για το κρέας: 1 κιλό αρνίσιο ή μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο κρέας 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες σε κύβους 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην Κατίνα την ξέρετε. Και να μη ξέρετε την ίδια, ξέρετε το κοκορέτσι της, ξέρετε το κοντοσούβλι της. Ξέρετε και το κοτόπουλο τσερέπα της. Εκείνο που δεν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦωτογραφία απο το μέλος: flora Ένα από τα καλύτερα χουνκιάρ που έχω φάει ποτέ, Αρχικά το είχα φάει στο εστιατόριο του Β. Καλλίδη , το Άνετον , και είχα[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 χεράκι η μπουτάκι αρνί κομμένο σε μερίδες 1,5 πιπερια κίτρινη 1,5 πιπεριά κόκκινη 1,5 πιπεριά πράσινη 200 γρ κασέρι σε φέτες 10 ντοματίνια 2 κρεμμύδια αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 6 μερίδες Για τα Κεμπάπ: 300 γρ. κασέρι σε μπαστουνάκια 500 γρ. κιμάς αρνίσιος 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 μεγάλα[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κρέας χοιρινό (λέμε στο κρεοπώλη να μας το ανοίξει φύλλο για ρολό) 100 γρ. μπέικον καπνιστό 250 γρ. τυρί τριμμένο ή σε μικρούς κύβους[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό χοιρινό κρέας 200 γρ. κασέρι (κίτρινο τυρί, ντε) 1 κουτί καλαμπόκι Αλάτι Ρίγανη Δενδρολίβανο 2-3 Κρεμύδια Κόκκινο κρασί Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 αυγά ½ φλ. φρυγανιά τριμμένη ½ φλ. γάλα 1 κρεμμύδι τριμμένο Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι ρίγανη Για τη[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή.Το "παλατιανοί" παραπέμπει,στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται....Κλασσικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr