τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | σαμαλι νηστισιμο ευκολο | γυρος βοδινος στο φουρνο | βαφλες συνταγη ακης | κολοκυθοκεφτεδες ακης | νηστισιμο σοκολατενιο κεικ | κρεμα στιγμης παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σπαλα

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ζωμός κρέατος από κόκαλα

1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πιλάφι με χοιρινό και μπιζέλια

600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινό με καυκαλήθρες

1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια),[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχαρίσια φιλετάκια με μπίρα και μουστάρδα

800 γρ. λεπτές φέτες μοσχαριού από τρανς ή κιλότο, χτυπημένες απο τον χασάπη μας ώστε να γίνουν πολύ λεπτές (εσκαλόπ), κομμένες σε φαρδιές λωρίδες 3-4 κουτ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρολό γεμιστό με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας

Για το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολτοποιημένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσίζμπεργκερ

500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό) 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική - βλ. συνταγή στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Xοιρινό στην κατσαρόλα με καρότα και μουστάρδα

1.000 - 1.200 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση μπούτι ή ψαρονέφρι 5 κουτ. σούπας μουστάρδα 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 1 κουτ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πολίτικος μεζές με γαλοπούλα, καρύδια και[...]

1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κουσκούς με μοσχάρι και σταφίδες

700 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή χοιρινό (ψαρονέφρι) ή κοτόπουλου, κομμένο σε μπαστουνάκια (λωρίδες) 300 γρ. κουσκούς 2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες 1 κίτρινη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο* κομμένο σε λε­πτές λωρίδες πάχους 1/2 εκ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι 50 ml ελαιόλαδο 200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρασάτες μπριζόλες με πιπεριές και άλλα

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες «κόντρα», πάχους 1½ - 2 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης 2 πιπεριές κέρατο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 2 σκελίδες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρόστο («ψητό» κρέας) γεμιστό με καρότο

1 κιλό μοσχαρίσιο νουά, σε ένα ενιαίο, ισόπαχο πλακέ κομμάτι για ρολό 3 - 4 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1/2[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά

400 γρ. ψαρονέφρι, σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα 4 κοφτές κουτ. σούπας κορν φλάουρ+2 κουτ. γλυκού επιπλέον[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινό με μανιτάρια και κρασί Μαρσάλα

1.200 γρ. χοιρινό από μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 3 - 4 εκ. 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα μουστάρδας

4 φιλέτα μοσχαρίσια βάρους περίπου 180 - 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 4 εκ., αλατοπιπερωμένα 700 γρ. μικροσκοπικές πατάτες, βιολογικές, ακαθάριστες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρολό με κιμά κοτόπουλου και σάλτσα κάππαρης

650 γρ. κιμάς από φιλεταρισμένο κοτόπουλο (από μπούτι ή μείγμα από στήθος και μπούτι), περασμένος 1 φορά από το χοντρό κόσκινο, κρύος από το ψυγείο 1 αυγό[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σουτζουκάκια πολίτικα με κιμά κοτόπουλου

700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αφράτα μπιφτέκια χωρίς ψωμί

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (κατά προτίμηση από κιλότο) 2 ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 3 κουτ. σούπας γιαούρτι αγελαδινό τα φύλλα από 1 ματσάκι μαϊντανό,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινά κότσια μελωμένα και εύκολα

4 χοιρινά κότσια*, βάρους περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο και την πέτσα (το κάθε κότσι αρκεί για 2 μερίδες) 1/2 κουτ. σούπας ξερό φασκόμηλο, καλά[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπιφτέκια κλασικά

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (ή 700 γρ. μοσχαρίσιος και 300 γρ. χοιρινός) 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 4 ντοματάκια του κουτιού, τριμμένα 1 ξερό κρεμμύδι,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κεφτέδες με φρέσκο και ξερό κρεμμύδι και άνηθο

Για το μείγμα του κιμά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από ελιά) 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο στον τρίφτη το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Kiku

Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης. Η θέση: Πάνω από τη Σόλωνος, εκεί που αρχίζουν οι μεγάλες ανηφόρες του κοσμοπολίτικου[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy