Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
oσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.comAν παρακάμψει κανείς την ιδέα ότι στο πιάτο του θα βρίσκονται κομμάτια από τον ώμο ενός από τα πιο χαριτωμένα και γλυκά πλάσματα του ζωικού βασιλείου, θα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη: 800 γρ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο 3 αυγά 1/4 κούπας λάδι 40 ml. λευκό κρασί 40 ml. νερό 30 γρ. αλάτι Για τη γέμιση: 250 γρ. χοιρινό σπάλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυνήθως όταν χρειαζόμαστε ένα συνοδευτικό για τα κρέατα ή τα ψάρια που ψήνουμε στη σχάρα ή ακόμα και για ορισμένα φαγητά κατσαρόλας, φτιάχνουμε ένα απλό λευκό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ κιτρινόριζα, κουρκουμάς ή κουρκούμη είναι μια φυσική ρίζα, η οποία όταν αποξηρανθεί και αλεστεί μας δίνει ένα υπέροχο καρύκευμα, με το χαρακτηριστικό[...]
Πηγή: funkycook.grΗ συνταγή της μανας της φίλης μου, της Κυρίας Μπερναμπεου που την Αλμερίαν της Ισπανίας. Θέλεις 10 γαρίδες καθαρισμένες 200 γρ. Καλαμάριν τριφερόν, η χραπόδι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2-4 άτομα 250 γραμμάρια τυρί κρέμα 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 2 αυγά Βούτυρο Αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο 5 φιλέτα στήθος γαλοπούλας 1 βαζάκι λιαστή ντομάτα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 6-8 άτομα ½ κατσικάκι 4 κιλών (από τη μέση προς το λαιμό) 1 συκωταριά ψιλοκομμένη 300 γραμμάρια βούτυρο 3-4 κλωνάρια δενδρολίβανο 350 γραμμάρια ρύζι τύπου[...]
Πηγή: sidagi.grΤα μύδια ανακαλύφθηκαν ως τροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ποικιλία που συνήθως τρώμε είναι τα θαλασσινά μπλε μύδια Mytilus edulis –αυτά μαγειρέψαμε και στη[...]
Πηγή: pandespani.com