Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Κατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αλλά καιη μεγάλη εθνική μας εορτή, για την έναρξη της επανάστασης του 1821. Σύμφωνα με τη θρησκεία μας, αύριο[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.euAυτή η χωριάτικη με την παράδοξη (λόγω κρόκου αυγού) βινεγκρέτ φέτας και τα κρεατοτυρένια κεφτεδάκια, που αρωματίζονται με τη λουίζα, είναι κάτι ανάμεσα σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈχετε φάει ποτέ γλυκοπατάτα; Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Προσωπικά δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ ενώ στο εξωτερικό τη χρησιμοποιούν αρκετά στο φαγητό τους. Η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 2 φλιτζάνια του καφέ ελαιόλαδο ½ κουταλιά του γλυκού κανέλα 4-5 γαρύφαλλα 2 κουταλιές σούπας πελτέ[...]
Πηγή: sidagi.grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την είδα στην εκπομπή "Η κουζίνα της μαμάς". Τη φτιάχνουν στα Κύθηρα. Την έφτιαξα με μια παραλλαγή. Παρέλειψα τις πατάτες γιατί τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή λαιμό (αν θέλετε λιπάκι) σε μερίδες 2 λίτρα νερό 3 καρότα σε φέτες 4 πατάτες σε μεγάλους κύβους ή κυδωνάτες 1 κρεμμύδι σε φέτες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κατσικίσιο μπούτι 1,5 κιλό περίπου χωρίς κόκαλο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 κύβο λαχανικών αραιωμένο σε 3 φλιτζάνια ζεστό νερό 1 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο πρασοσέλινο είναι ένα από τα φαγάκια που αγαπώ πολύ και που ευτυχώς αρέσει πολύ και στα παιδιά μου, έτσι ώστε να το απολαμβάνουμε οικογενειακώς. Το χω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο αγαπημένο φαγητό του παππού και του μπαμπά μου. Συνήθως η γιαγιά μου το έψηνε στον ξυλόφουρνο και κάθε φορά έλεγε: «Όποιος δεν έχει φάει αυτό το φαΐ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι ελιά 1 1/2 κ. πατάτες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ. γλ. ξερή μαντζουράνα 2 κόκκοι μπαχάρι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Γεύση και άρωμα ξεχύνονται απ' αυτό το απλό και λιτό φαγητό. Μπορείτε να το φάτε σαν κύριο πιάτο, ειδικά στις νηστείες ή ακόμη και σαν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr