Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικό γιορτινό πιάτο! Το χοιρινό είναι αδιαμφισβήτητα το κρέας που κυριαρχεί στα γιορτινά πιάτα του δωδεκαημέρου. Μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους στο φούρνο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤελευταίες μέρες του Νοέμβρη και βαδίζουμε ολοταχώς για τα Χριστούγεννα!!!! Αν δεν έχετε στολίσει ακόμη, σπεύσατε....Θα αλλάξει η διάθεση και το κέφι σας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό το Give Recipe Αν έχετε τα υλικά και τώρα την φτιάχνετε και την απολαμβάνετε στο μεσημεριανό σας! Αυτή η σαλάτα είναι ΤΟ τέλειο συνοδευτικό για κεμπάπ![...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr800 γρ. αρνίσιος κιμάς, από μπούτι (ζητάμε από τον κρεοπώλη να τον περάσει δύο φορές από την κιμαδομηχανή, για να γίνει αφράτο το μείγμα) 1 μέτριο ξερό[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.grΣίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Για τον κόκορα 1 κόκορας περίπου 2 κιλά 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κοτόπολο εμπορίου 150 γραμμάρια βούτυρο 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τον κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. κιμά αρνίσιο 100 ml κόκκινο κρασί 450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό αρνίσιο κιμά περασμένο μία φορά από τη μηχανή του κιμά ή ανάμεικτο αρνί και μοσχάρι 2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου ή σπιτικές) 2 κ.σ. γιαούρτι 2[...]
Πηγή: argiro.grΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (SOĞAN KEBABI) Πριν απο αρκετα χρονια, μια ηλικωμενη πελατισσα απο την Φλωρινα, μου διηγοταν οτι η μητερα της συνηθιζε να φτιαχνει ενα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 10 άτομα 10 τεμάχια κότσι 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. πετιμέζι 100 γρ. μέλι 1 δέσμη θυμάρι 500 ml μπίρα 200 γρ. ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ σημερινή μας συνταγή είναι από αυτές που προσφέρονται για ένα κυριακάτικο τραπέζι με καλεσμένους... Φυσικά σήμερα είναι Δευτέρα! Χτες ήμασταν απασχολημένοι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠαραδοσιακό, νόστιμο, οικονομικό, εύκολο! Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό για σήμερα, από τα αγαπημένα μας. Το πιάτο αυτό το φτιάχνουμε στην Κρήτη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πανσέτα, αν και είναι low budget κομμάτι του χοιρινού, είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες λόγω του λίπους που περιέχει. Έχει φανατικούς φίλους. Είτε στα[...]
Πηγή: bostanistas.gr