Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 263 συνταγές
ΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΦάε αυτό ΘΕΡΜΙΔΕΣ:296 (ανά μερίδα 271γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 8,2γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 26,7γρ. ΛΙΠΟΣ: 17,5γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 1.7γρ. Χοληστερόλη: 403,4mg Κορεσμένο λίπος:[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα σας! Τσικνοπέμπτη σήμερα, μέση της Κρεατινής εβδομάδας και παρά τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά, καλό είναι να προσπαθήσουμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ sfiha είναι ένα είδος πίτσας που προέρχεται από τις περιοχή της Εγγύς Ανατολής (Συρία, Λίβανο, Ιορδανία, Παλεστίνη, Ιρακ). Στην Βραζιλία εφεραν την[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΠροσοχή ..... Δυναμίτης! (Με “χθεσινό” ψωμί, ελαιόλαδο, αλλαντικά, αυγά και πιπεριές) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχο, αυθεντικό Γλυκόξινο χοιρινό να γλείφετε και τα δάχτυλα σας. Η διασημότερη συνταγή της Κίνας, αυτή που λατρεύουν Ευρωπαίοι και όχι μόνο, αποκαλύπτεται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚάποτε συζητούσα με μία θεία μου για ένα πασχαλιάτικο τραπέζι που θα έκανα και που λόγω καιρού δεν θα μπορούσαμε να ψήσουμε έξω. Τότε μου έδωσε αυτή τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.grEίναι αυτονόητο πως ψητό κατσικάκι στο φούρνο έχουμε γευθεί όλοι σε πολλές και ποικίλες επιτυχημένες εκδοχές. Όμως αυτό, σας το υπογράφω, δεν το έχετε φάει[...]
Πηγή: pandespani.comΧειμερινό φαγητό, με σάλτσα αβγολέμονο. Εύκολο δεν το λες, γρήγορο δεν το λες, το λες όμως πεντανόστιμο!!!!!! Έχει τη μαεστρία του και το φτάνεις στη[...]
Πηγή: magiacook.gr1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα 2 κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΠαϊδάκια με κληματόφυλλα σε φύλλο κρούστας Υλικά 8 αρνίσια παϊδάκια χωρίς λίπος και κόκαλο 8 μεγάλα κληματόφυλλα 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιές[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: (για τέσσερα άτομα) Για τα σνίτσελ: 4 μεγάλα σνίτσελ χοιρινά ή 8 μικρά (λεπτά, περασμένα από τη μηχανή ή χτυπημένα) 1 φακελάκι (100 γραμ.)[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grΑς φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι κεφτέδες είναι ανάμεσα στα 5 πιο αγαπημένα μου Ελληνικά φαγητά. Όσοι διαβάζουν το Caruso συστηματικά και από παλιά, θα θυμούνται μια συμμετοχική διαδικασία[...]
Πηγή: caruso.grΕίναι παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας. Τώρα θα μάθουμε αν το φτιάχνουν και αλλού. Το παράδοξο με αυτή τη συνταγή είναι ότι γίνεται με ντομάτα και το ακόμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr