Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Το τυρί είναι τροφή που παρασκευάζεται από το γάλα, με την επίδραση ουσιών, οι οποίες δρουν φυραματικά. Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών (σκληρά, μαλακά κλπ.), με[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚοντεύει ήδη μήνας που έχει περάσει το Πάσχα και που το I cook greek είχε κάνει αφιέρωμα στη μικρή κουζίνα. Μόλις την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα έπιασα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη ζακυνθινή κουζίνα, το κουνέλι κατέχει εξέχουσα θέση. Είναι κρέας που το μαγειρεύουν τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι ταβέρνες, με πολλούς διαφορετικούς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα υπέροχο φαγητό που έφαγα απ τα χεράκια της θείας Φωτεινής από τη Ζάκυνθο και ξετρελάθηκα. Μου έδωσε τη συνταγή και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Υλικά: 1[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΑγαπημένο το κρέας με το πλιγούρι, μία ακόμα εκδοχή είναι αυτή με το λαδοτύρι Ζακύνθου που του χαρίζει σε νοστιμιά... Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμο κουνέλι κοκκινιστό με ιδιαίτερη γεύση που μπορεί να προσφερθεί σαν κυρίως πιάτο συνοδευόμενο απο μακαρόνια ή πατάτες, αλλά και σαν ενας ιδιαίτερος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλιαράκι με συνταγές της Kerrygold, την έφερα λίγο στα γούστα μου και σας την παρουσιάσω. Γίνεται ένα ωραιότατο κυρίως γεύμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν από λίγο καιρό είχαμε την τιμή ως Bloggers να ξεναγηθούμε στην τεράστια και εντυπωσιακή κεντρική αποθήκη του ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα, όπου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑλλάζουμε λίγο το θεματολόγιο από σήμερα. Φεύγουμε (για κάνα μήνα) απ' τα προσωπικά και πάμε σε κάτι ποιο γενικό για το νησί. Το νησί ως προς το τυρί χωρίζεται[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΣτην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 4-5 άτομα) 500 γρ. κιμάς (καλύτερα ανάμιχτος, χοιρινός και βοδινός), διπλοπερασμένος στη μηχανή, 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή τριμμένο, 1 αβγό,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια το κουνέλι και τη θέση του στο κρητικό τραπέζι τα έχουμε ξαναπεί εδώ(το κοκκινιστό μας κουνέλι) κι εδώ (κουνέλι με γιαούρτι) κι εδώ (το κορυφαίο τηγανητό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια το κουνέλι και τη θέση του στο κρητικό τραπέζι τα έχουμε ξαναπεί και θα τα ξαναπούμε και με άλλες συνταγές. Μεζές αλλά και κύριο πιάτο είναι από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜου αρέσει να δοκιμάζω παραδοσιακές συνταγές από άλλα μέρη. Μου αρέσει που τα διάφορα μέρη της Ελλάδας κρατάνε τα έθιμά τους και τις παραδόσεις τους στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια τα μοσχαράκι: • 1 kg μοσχαράκι γάλακτος • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 4 φύλλα δάφνης • 1 ποτήρι λευκό κρασί • λάδι • αλάτι • πιπέρι • ρίγανη Σοτάρουμε το[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΝόστιμο και εμφανισιακό πιάτο για καλεσμένους και μη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πανσέτα ολόκληρη ανοιγμέμη 1/3 του κρεμυδιού 1 πιπεριά πράσινη μέτρια 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας φίλοι μου ! Δεν τεμπέλιασα τελευταία απλώς μαγειρεύω λιγότερο, τα φαγητά μας επαναλαμβάνονται!!! Όταν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο ή και κάτι που δεν το έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΟ γιος μου, πριν 2 χρόνια επισκέφτηκε την Κεφαλλονιά. Πέρασε ωραία και πρόσφατα τρώει μια φλασιά και μου λέει: Πότε θα φτιάξεις κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα;[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό αρνίσιο μπούτι 3/4 κιλού χοιρινή σπάλα 1/2 κιλό κατσίκι (όλα χωρίς τα κόκκαλα) 1 κεφάλι σκόρδο 3/4 κιλού πατάτες μικρές 2 ντομάτες, σε φέτες 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ μοσχάρι (κατά προτίμηση ποντίκι) 1 πακέτο ζυμαρικά ματσάτα 1 κονσέρβα ντοματινια Σαντορίνης ολόκληρα ή 6-7 ντοματάκια 3-4 μεγαλούτσικα κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν αναρωτιέστε τι μεζεδάκι θα έτρωγε ένας ζακυνθινός την ημέρα του Πάσχα, το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα, η φωτό θα σας λύσει την απορία. Ψωμί, αλλά όχι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr