Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ένα νόστιμο ,εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί να γίνει με μπριζόλες λεπτές χωρίς κόκκαλο, αλλά και με φιλετίνια μοσχαρίσιου κρέατος. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣπιτικά Νιόκι πατάτας Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά 1 κιλό πατάτες 350γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό[...]
Πηγή: kouzzzina.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ καρδιά της Νέας Ελληνικής Κουζίνας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας, “κλεισμένη” στο πανέμορφο νεοκλασικό και φυσικά αναφερόμαστε στο Aleria! Ανοίγοντας την[...]
Πηγή: funkycook.grΔεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν να τα κάνουν μόνοι τους και πόσοι τα πετύχαν με την πρώτη προσπάθεια. Εγώ πάντως άργησα αρκετά μέχρι να τολμήσω. Το καλό είναι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλό Μήνα!!!! Μιας και ο καιρός εδώ δεν είναι για βόλτες στην εξοχή, είπα να κάτσω σπίτι και να μαγειρέψω. Δεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν να τα κάνουν μόνοι τους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comTo rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για κομμάτι που βρίσκεται από τον έβδομο έως τον δέκατο τρίτο σπόνδυλο και δίνει το[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο μοσχάρι κατσαρόλας είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ εύκολη και ιδανική για τον χειμώνα. Ο ζωμός από το μοσχάρι με[...]
Πηγή: alwayshungry.gr4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 1 σακουλάκι φρέσκα νιόκι πατάτας (υπάρχουν στα ψυγεία των super market) 1 τριγωνάκι μπλε τυρί 1 μικρή κρέμα γάλακτος χαμηλών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr241 ημέρες και σήμερα χωρίς νέα ανάρτηση, όπως με ενημερώνει το facebook . Δυστυχώς για το Olives and Olive , ευτυχώς για εμένα, οι μέρες μου κυλούν όμορφα και[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr175 γρ. αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο αλάτι και πιπέρι τριμμένο μοσχοκάρυδο 500 γρ. πατάτες βρασμένες, και λιωμένες Για το σερβίρισμα: 25 γρ. βούτυρο 25 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα νιόκκι (gnocchi) είναι ένα κλασικό ιταλικό πιάτο που έχει ως βάση την πατάτα και μοιάζει τελικά με πατατοκεφτεδάκια. Πουλούν τα τζιαι έτοιμα: μπορείς εύκολα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grSTRANGULAPRIEVET' : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΚΟΥ Αν και εχασα την συναντηση του προηγουμενου μηνα, αυτη τη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr