Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Ένα φθηνό και νόστιμο πιάτο θα σας δείξω σήμερα που μπορείτε να γαρνίρετε με φαγητό που είχατε απο χθες και ψήνοντας κάτι γρήγορο στη πλάκα που εγώ αγαπώ πολύ[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΞενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Είχα βρεθεί εκεί πολύ παλιά. Για την ακρίβεια έντεκα χρόνια πριν. Μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου κι ο mr. Papatsita για να με[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΑΣΑΦΕΤΙΔΑ Η ασαφέτιδα είναι ενα άρτυμα που προέρχεται απο τον οπό του φυτού Ferula scorodosma συν. assa-foetida , γνωστό σε διάφορες γλώσσες και με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η πάπρικα, το εθνικό μπαχαρικό της Ουγγαρίας, ήταν άγνωστο πριν από 200 χρόνια. Η γλυκιά πάπρικα (kulonleges, cse¬mege ή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΨάχνοντας για την κανελα, βρηκα τόσα πολλά και πολύ ενδιαφεροντα πραγματα που δεν ηξερα τι να πρωτογράψω! Είναι ένα από τα πλέον κοινά μπαχαρικά που[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΆγρια αγκινάρα. Αγαπημένη του πατέρα μου και εξαιρετική συνοδός για τη ρακί, ωμή με τα φύλλα της. Στην Κρήτη συνηθίζουν και την τρώνε ωμή. Για να δούμε τι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥπέροχοι λαχανοντολμάδες... Αν δοκιμάσετε θα θέλετε να τρώτε συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλα απο λάχανο τουρσί (τα φύλλα να είναι λεπτά) 1/2 κιλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.gr500 γρ. αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκαλο 2 πακετάκια τόφου 200 γρ. λάχανο 100 γρ. ρυζομακάρονα Για το ντιπ: 100 γρ. πάστα σουσαμιού 100 ml ανοιχτόχρωμη σάλτσα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν έχετε καλεσμένους κάντε τους να τρομάξουν!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μακαρόνια μαύρα 300 γρ. γαρίδες ή γαριδάκια 1 κονσέρβα ντοματίνια 1 κρεμμύδι 50 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε αυτό το λάχανο συνοδεύσαμε την πάπια με πορτοκάλι. Υλικά 1 μικρό κόκκινο λάχανο 1 ξερό κρεμμύδι 1 κουταλιά σκούρα ζάχαρη 1/3 φλιτζ λάδι Αλάτι πιπέρι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Για το σπετζοφάι 4 πολύχρωμες πιπεριές 1 πιπεριά τσίλι 1 κρεμμύδι 2 ντομάτες ½ κιλό λουκάνικα 100 ml κόκκινο κρασί Θυμάρι ή ρίγανη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή[...]
Πηγή: pandespani.comΤο αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ είναι ένα αγαπημένο Κυριακάτικο πιάτο. Για την παρασκευή του συνήθως χρησιμοποιούνται μαρούλια και προστίθενται μερικά αρωματικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας έλεγα για τις χρυσές εφεδρείες της κουζίνας , δηλαδή για τα διάφορα μισοέτοιμα στοιχεία (όπως το κονφί κοτόπουλο) που, με ένα γρήγορο πέρασμα από τη[...]
Πηγή: bostanistas.gr