Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Αυτό ήταν το γεύμα μας την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα πιάτο που αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή μιας και δεν ήξερα αν θα βρω αρνάκι, επιθυμία του Θ. και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ Bahram Arjmandi, PhD, RD λέει πως τα Δαμάσκηνα χτίζουν τα κόκκαλα. Με συγχωρείτε, τα ξερά δαμάσκηνα χτίζουν τα κόκκαλα; Ο Dr. Bahram Arjmandi από το[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grΤο σωστό στήσιμο του τραπεζιού σε ένα γεύμα σπίτι μας, δεν είναι δεδομένο στη χώρα μας, όπου η αστική παράδοση δεν είναι τόσο βαθιά όσο στις υπόλοιπες χώρες[...]
Πηγή: caruso.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤελευταία εβδομάδα του Ιουλίου,τελευταίο μενού για αυτή τη σεζόν!!! Καιρός να ξεκουραστούμε κι εμείς λιγάκι(καιρός ήταν) και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαι πάλι εδώ, μετά από ένα ήρεμο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!!! Ελπίζουμε να περάσατε κι εσείς καλά, όπως κι εμείς και να χαλαρώσατε από την ένταση και το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟ Οκτώβρης μας αποχαιρετά με ψυχρούλα και άστατο καιρό...Κι εμείς είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τον Νοέμβρη,τον μήνα με τις πολλές γιορτές..τον μήνα που θα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΊσως να πρόκειται για το πιο κλασικό Κυριακάτικο πιάτο, που κάθε φορά φέρνει στο μυαλό μυρωδιές από μαμά και ξυπνάει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής για πολλούς αποτελεί μια περίοδο φυσικής αποτοξίνωσης του οργανισμού από την ευρεία κατανάλωση ζωικών προϊόντων που[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο συγκεκριμένο γεύμα το σχεδίασα για Κυριακάτικο γεύμα με φίλους και το εμπνεύστηκα σαν μια αστική, μετά-μοντέρνα, εκδοχή του παραδοσιακού γιουβετσιού. Αν και[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΕίναι κάποια φυτά, προορισμένα να παίζουν δευτερότριτους ρόλους στην κουζίνα. Θέλεις γιατί δεν έχουν κάποιο κραυγαλέο θέλγητρο, θέλεις γιατί τη μοίρα τους την[...]
Πηγή: bostanistas.gr241 ημέρες και σήμερα χωρίς νέα ανάρτηση, όπως με ενημερώνει το facebook . Δυστυχώς για το Olives and Olive , ευτυχώς για εμένα, οι μέρες μου κυλούν όμορφα και[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ριζότο που συνηθίζω πολλά χρόνια να φτιάχνω για συνοδευτικό στα κρέατα, είναι απολαυστικό! Φυσικά μπορείτε να βάλετε τη φαντασία[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο In2Life γνώρισε το HOME Cooking και το έκανε άρθρο μαζί με το Cookisto και το Underdining. Καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες στο χώρο της μαγειρικής. Το HOME[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΝόστιμο κρεατάκι απλό, σουπερ γευστικό με ελάχιστα υλικά, ικανό όμως να σερβιριστεί σε ένα τραπέζι για φίλους. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 μοσχάρι κιλότο 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.gr