Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά ½ κιλό κιμάς ανάμικτος (χοιρινός και βοδινός), 1 μεγάλη φέτα μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς κόρα, 1 γερή πρέζα κανέλλα, 1 κοφτό κουταλάκι τριμμένος ξηρός[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣουτζουκάκια με μοσχαρίσιο κιμά, κόκκινο κρασί, κύμινο και κόκκινη σάλτσα με ελιές και πιπεριά. Αρώματα ανατολής στο πιάτο μας. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό κιμάς από μπούτι αρνίσιο 3 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ½ κουταλάκι του γλυκού Tabasco 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 1 γαλοπούλα Για τη μαρινάτα: 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 5 - 6 κουτ. σούπας μέλι 1 ½ κουτ. γλυκού τριμμένο φασκόμηλο 1 ½ κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για τα κεφτεδάκια: (ή τα κάνετε όπως σας αρέσει) 500gr κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (ή σκόρδο σε σκόνη) 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΝόστιμα, τραγανά και αφράτα κεφτεδάκια. Σκορδάτα και με μπόλικο δυόσμο κάνουν καλή συντροφιά με γλυκόπιοτο βαρελίσιο κρασί και ιστορίες από τα παλιά. Μεζές[...]
Πηγή: magiacook.grΕίναι το πρώτο μου ποστ με φαγητό και μάλιστα με νότα Γερμανικής και Βέλγικης κουζίνας. Το Kasseler είναι χοιρινό κρέας καπνιστό και πλέον μπορούμε πολύ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr