Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ετοιμάζω διάφορα πραγματάκια για να στολίσω το σπίτι γιορτινά! Θα σας δείξω σήμερα τα αυγουλάκια που έφτιαξα από εφημερίδες, με πολύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω να περάσατε καλά... να απολαύσατε γεύσεις παραδοσιακές ή μη... χωρίς μετά το στομάχι σας να είναι έτοιμο να εκραγεί κι εσείς σε μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή η εβδομάδα είχε λίγο περισσότερη κίνηση από την προηγούμενη, καθώς μετά από πολύ καιρό βγήκα από το σπίτι!!! Γιούπι!!! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΦανταστικές Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά!!!! Δεν πετάμε τίποτε! Φτιάξτε εύκολα με αυγοθήκες μικρά καλαθάκια για καραμέλες ή σοκολατένια αυγουλάκια![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω να περάσατε καλά... να απολαύσατε γεύσεις παραδοσιακές ή μη... χωρίς μετά το στομάχι σας να είναι έτοιμο να εκραγεί κι εσείς σε μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ κομποστοποίηση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία όπου τα βακτήρια, οι μύκητες και άλλοι οργανισμοίαποσυντείθουν οργανικές ύλες όπως φύλλα, φλούδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ μαγειρική είναι μια από τις πιο ωραίες και δημιουργικές δουλειές του σπιτιού, αλλά πολλές φορές μπορεί να γίνει δύσκολη και περίπλοκη, ειδικά αν δεν έχουμε[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΌσο ευχάριστη μπορεί να είναι η μαγειρική για πολλούς από εμάς, τόσο κουραστική μπορεί να γίνει με τις αναποδιές που συμβαίνουν συνήθως, αλλά και με το[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγέςπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτη Γαλλία λέγονται œuf mimosa και ως αυγά μιμόζα είναι πιο γνωστά και στην Ελλάδα. Στην Αμερική τα αποκαλούν deviled eggs (εξού και η δική μου μετάφραση ως[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μαγειρική είναι μια από τις πιο ωραίες και δημιουργικές δουλειές του σπιτιού, αλλά πολλές φορές μπορεί να γίνει δύσκολη και περίπλοκη, ειδικά αν δεν έχουμε[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές