Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Καλή σας μέρα! Φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος του Οκτώβρη!!! Ακόμη ένας μήνας του φθινοπώρου μας αποχαιρετά ή μήπως τον αποχαιρετάμε εμείς;;; Θα μου πείτε και ποιά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο χοιρινό και τα μήλα είναι προφανές πως ταιριάζουν ιδανικά, καθώς το νόστιμο, λιπώδες αλλά σχετικά ουδέτερο γευστικά χοιρινό, ζητά να συνευρεθεί σε πιάτα με[...]
Πηγή: caruso.grΜε το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα ακόμη pop-up εστιατόριο του Cucina Caruso με γιορτινή διάθεση και κεντρικό χορηγό το αγαπημένο Lurpak, ετοιμάζεται για την Πέμπτη 7/12 ως και την Κυριακή[...]
Πηγή: caruso.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΣτο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο (σχεδόν) καθιερωμένο κυριακάτικο πιάτο μας σήμερα είναι συνταγή της πολύ καλής φίλης του blog μας, Παυλίνας. Η Παυλίνα είναι εξαιρετική μαγείρισσα και όταν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος του Οκτώβρη!!! Ακόμη ένας μήνας του φθινοπώρου μας αποχαιρετά ή μήπως τον αποχαιρετάμε εμείς;;; Θα μου πείτε και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπειδή Πολωνικά δεν νομίζω να γνωρίζουν πολλοί στα Ελληνικά θα το λέγαμε ρολάδα ή ρολά χοιρινού με συνοδευτικό dumplings* και σαλάτα κόκκινου λάχανου. * δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr..τραπεζι γιορτης..της δικης μου γιορτης και του πατερα μου.. στελλα και στελιος.. σαν Βορειοι λοιπον..(ασχετα εαν η καταγωγη ειναι απο Κρητη.. οταν λεμε πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό ήταν το γεύμα μας την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα πιάτο που αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή μιας και δεν ήξερα αν θα βρω αρνάκι, επιθυμία του Θ. και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα λες και μπέργκερ. Είναι φαγητό χειμωνιάτικο, με λεπτή γεύση, που την δίνει το κόκκινο, γλυκόξινο και πικάντικο λάχανο. Αλλά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτη συνταγή γι' αυτή τη χρονιά και θέλω να ξεκινήσω με κάτι υγιεινό. Με μια σαλάτα. Μια σαλάτα νόστιμη, δροσερή και ιδιαίτερη. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr