λεμονατη σαλτσα μουσταρδας | βεφα αλεξιαδου μοσχαρι στιφαδο | συκωτι τηγανιτο με ριγανη | συκωταρια τροποι μαγειρεματος | ψωμακια για burger χωρις γαλα | χυλοπιτες μετσοβου συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις τυρι ρεβυθια

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ[...]

ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Τυλιχτές μπουκιές με προσούτο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Φιλέτο βοδινό Wellington

Ένα πολύ εγγλέζικο πιάτο, σχεδόν απαραίτητο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον Arthur Wellesley, 1o δούκα του[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φιλέτο βοδινό Wellington

ΥΛΙΚΑ 750 γρ. φιλέτο βοδινό από την καρδιά του φιλέτου (το κεντρικό κομμάτι) καλά καθαρισμένο από τις ίνες του, 2 κουταλιές λάδι, 750 γρ. μανιτάρια πλυμένα,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φιλετάκια με προσούτο και μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ 3 φιλετάκια χοιρινά 300 γρ. περίπου το καθένα, 18 φέτες προσούτο, 60 γρ. (1/2 φλ. περίπου) ασπρισμένα αμύγδαλα, 3/4 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 σκελίδα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Burger με ψητό φιλέτο γαλοπούλας και σως[...]

4 ψωμάκια μπέργκερ 400 γρ. φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μακρόστενες φέτες 4 κουτ. σούπας σως βασιλικού λίγα φύλλα από νεαρό σπανάκι 4 φέτες προσούτο 8 φέτες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
μινιόν μανιτάρια μαριναρισμένα σε κρασί...[...]

Κάτι απίθανα τούτσικα μανιτάρια πλευρώτους έφθασαν μια μέρα στην κουζίνα μου μαζί με τον πληθωρικό και σε διάθεση Greekadman (τα ετερώνυμα ανέκαθεν έλκονταν),[...]

Πηγή: pandespani.com
εντυπωσιακά ισπανικά κρασιά - in vino veritas -[...]

τα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]

Πηγή: pandespani.com
Χοιρινό σνίτσελ με προσούτο και μοτσαρέλα και[...]

ΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Πίτα και τυροπιτάκια: μ' ένα ζυμάρι, δυο[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ σε ατομική φόρμα

Υλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα[...]

Πηγή: easykuzina.gr
Γεύμα Πιθήκων

Γεύμα που ετοίμασα για παρέα (πολύ) παλιών και (λέμε τώρα) εκλεκτών φίλων που η διατροφικές τους συνήθειες αρχίζουν και τελειώνουν στις μπανάνες και τις[...]

Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr
Μ' ένα ζυμάρι, δυο νοστιμιές: πίτα και[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μ' ένα απλό αβγό

Η σχέση μου με τ' αβγά ήταν πάντα ταραχώδης. Είναι κάτι σαν σχέση αγάπης-μίσους, η οποία κρατάει πολλά χρόνια. Είχαμε τις καλές μας στιγμές (τα τηγανητά αβγά[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Tortellini in brodo (από τον Νίκο Δημητροκάλη[...]

Υλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χταπόδι σε μέθη. Λεπτοκομμένο σε φέτες[...]

Η πρόκληση αυτού του καλοκαιριού λεγόταν χταπόδι . Η γυναίκα μου με την κόρη μου λες και περίμεναν πότε θα με γυρίσουν πίσω από τις διακοπές στη δουλειά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πανσέτα γεμιστή με πράσινα μήλα, αχλάδια και[...]

ΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μπριζόλες χοιρινές γεμιστές

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ   για 4 άτομα Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες γύρω στα 200 γρ. η καθεμιά 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 100 γρ. προσούτο[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Αγριογούρουνο με κυδώνια και αφρό δαμάσκηνου[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 μπριζολάκι αγριογούρουνου (παϊδάκια, αλλά όχι ξεχωρισμένα) 1 κιλό μπούτι αγριογούρουνου 2 κυδώνια Μερικές φέτες ισπανικού προσούτο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Saltimbocca alla Romana, η νοστιμιά της Ρώμης |[...]

To Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy