Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Από τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλο και περισσότεροι βλέπω ότι ενδιαφέρονται για το κουνέλι, και σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι ένα κρέας λευκό και υγιεινό,που θα πρέπει να μπει στην διατροφή[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΓειά σας , ελπίζω να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε τις δημιουργίες μου με βοηθό τον μικρό μου Παναγιώτη ....... Είναι η δευτερή φορά μετά τις λαμπάδες με[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΧαρίστε στα παιδιά τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία και αφήστε τα να ζήσουν μαγικές στιγμές παρέα με τον Αι Βασίλη, χιονάνθρωπους, καλικάντζαρους,[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΒρήκα μια πολύ όμορφη σειρά από δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία από το ingoodcompany . Παρακάτω σας δίνω μερικά από αυτά για να πάρετε μια γεύση, προσκλήσεις,[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΕπειδή τελευταία ακούγονται διάφορα για το συγκεκριμένο προιόν, ας το ανακαλύψουμε. Γανοδέρμα (Μανιτάρι)-Ganoderma lucidum Οικογένεια: Polyporaceae Το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΣαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή Ανάσταση με χειροποίητες λαμπάδες από την artycraftycathy! Με τα τσουρεκάκια μου να ψήνονται στο φούρνο, έχοντας μόλις ξεπεράσει μια σύντομη ευτυχώς,[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.gr