Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Τις μελιτζάνες παπουτσάκια, όπως και τα γεμιστά και τόσα άλλα λαδερά, κάθε μάγειρας και μαγείρισσα στην Ελλάδα τις φτιάχνει με τον δικό του διαφορετικό τρόπο,[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μαγειρικοί εφιάλτες κάθε εργένη - αρχάριου μάγειρα είναι γεμάτοι από κρέατα που ψήνονται πολύ ή πολύ λίγο, σάλτσες που σβωλιάζουν ανελέητα, σουφλέ που[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΈφτασε σε ελληνική ηλικία δύο αιώνων¹ και παραμένει ο γευστικότερος και ο πιο μαγειρεμένος βολβός. Φθηνή και εύκολη να μαγειρευτεί, η πατάτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε δυο - τρία αυγά μάτια ή μια απλή ομελέτα και μπόλικο ψωμί ο εργένης συνήθως καλύπτει την πρωινή πείνα του. Όταν όμως η καινούργια μέρα δεν τον βρίσκει[...]
Πηγή: bostanistas.grΣύμφωνα με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, η κορυφή της τέχνης των σάντουιτς βρίσκεται στην Ουρουγουάη και λέγεται chivito. Είναι το εθνικό φαγητό της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαίρνω ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι φύλλο. («Μήπως δεν έπρεπε να επενδύσω τόσα πολλά σ’ αυτή την ιστορία;»). Βάζω μισή κουταλιά κιμά και το[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo:Shutterstock) Τα Χριστούγεννα ψήνουμε γαλοπούλα ή κότα ανάλογα με το κέφι και το γούστο μας. Αλλά το γιορτινό τραπέζι θέλει απαραίτητα και τουλάχιστον[...]
Πηγή: bostanistas.gr