Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 107 συνταγές
Και ταβέρνα Ομαλός! Οι περισσότεροι επισκέπτες της Κρήτης στέκονται συνήθως στο Βορρά του νησιού. Μόνο όσοι έχουν κάποιους γνωστούς ή όσοι έρχονται πολύ συχνά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟμολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου όσπριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς είχα την τύχη να μεγαλώσω με τα όσπρια στην καθημερινή μου διατροφή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 χοιρινό καρέ (μπριζόλες ενωμένες με το κόκαλο καθαρισμένο –ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το καθαρίσει) 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 2-3 φύλλα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά Παλαμίδα ή ρίκι 2 - 3 τεμ Αλάτι χονδρό όσο χρειαστεί Κρεμμύδι ξερό κόκκινο για συνοδεία Οδηγίες Η λακέρδα γίνεται με ψάρι παλαμίδα ή ρίκι. Το βασικό[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ κινέζικη ευχή «γκουνγκ χέι φατ τσόι», που θα την ακούσουμε αρχές Φεβρουαρίου, συνήθως μεταφράζεται «ευτυχισμένος ο καινούργιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατ’ αρχήν τι σημαίνει «ατσιβούρτσι» ή «αρτσιμπούρτσι»; Μεγάλη ιστορία, που ανάγεται στη βυζαντινή εποχή και έχει να κάνει με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα χοιροσφάγια έχουν τις ρίζες τους στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και είχαν χαρακτήρα ειδωλολατρικό, που όμως έγινε αποδεκτός από την ορθοδοξία.[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά : 2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη) 1 πόδι μοσχαρίσιο 1 ολόκληρο μήλο αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: 1. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά και[...]
Πηγή: yumyum.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη) 1 πόδι μοσχαρίσιο 1 ολόκληρο μήλο αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά[...]
Πηγή: greekmasa.gr19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Κουνέλι ψητό στα κάρβουνα Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες[...]
Πηγή: greekouzina.grΜία μοναδική συνταγή που λόγο των ημερών πρέπει όλοι να τιμήσουμε. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : π ροετοιμασία 1½ ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΨητό αρνάκι γεμιστό με αυγά και τυρί Υλικά 1 αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος περίπου 8 κιλά χωρίς τα εντόσθια μόνο με το συκώτι 500 γρ. φέτα ή κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα γιαουρτιού-φέτας Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα[...]
Πηγή: sintayes.grFor the recipe in English click here Ρίχνοντας μια ματιά στα μαγειρικά μας αρχεία διαπιστώσαμε ότι λείπουν αρκετές παραδοσιακές συνταγές. Στην προσπάθειά μας[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr