Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Καλημέρα, καλημέρα!!! Κόκκινο και πράσινο τί μας φέρνει στο νου;;; Μα φυσικά ...Χριστούγεννα! Αυτά δεν είναι τα κυρίαρχα χρώματα της μεγάλης χειμωνιάτικης[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρι ελια σε κομματακια αλατοπιπερο 1 κούπα κρασι μαυροδάφνη 4 κουταλιες μουσταρδα σε βαζο με αρωμα δεντρολιβανο και βαλσάμικο 1 κούπα ζωμο κρεατος[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΦΙΛΕΤΑ ΜΙΝΙΟΝ ΜΕ ΣΟΣ ΜΑΔΕΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 φιλετο μοσχαρισιο 1 κιλο περιπου κομμενο σε 6 ισα τεμαχια 6 φετες μπεικον, 6 φετες ψωμι του τοστ χωρις κορα και γωνιες.[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτη Ζάκυνθο δεν έχω πάει. Ούτε το μοσχάρι είναι το αγαπημένο μας κρέας, γι’ αυτό και δεν το μαγειρεύω συχνά. Όμως το «Mοσχάρι ζακυνθινό με[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 2 κιλά χοιρινό μπούτι 1 φλ.τσαγιού μαυροδάφνη 1 φλ.καφέ λάδι 1 κρεμμύδι 1 κυδώνι 7 ξερά δαμάσκηνα 1 ξυλάκι κανέλας 1 ποτήρι νερό αλάτι κόκκους πιπεριού[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΗ Λίνα, ξέροντας το κώλυμα μου με τους πειραματισμούς, φρόντισε να με ενημερώσει για κάτι που διάβασε σε βιβλίο του Παρλιάρου "Μαθήματα γλυκιάς αλχημείας " Τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Το κουνέλι είναι αγαπημένο κρέας των απανταχού κρητικών. Απ’ ότι ξέρω στην Κρήτη καταναλώνουμε τα περισσότερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχη και γεμάτη νοστιμιά συνταγή!!!! Να ευχαριστήσω και την καλή μου φίλη Areti Vardaka για τις συμβουλές της . Να σημειώσω ότι δεν είχα ξαναφτιάξει[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -6 τεμ. κότσι αρνίσιο ή χοιρινό (μικρά) -3 καρότα μεγάλα -2 κρεμμύδια μεγάλα -80 γρ. μέλι -250 ml μαυροδάφνη -200 ml λευκό κρασί -Λίγο νερό[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΔεν έτρωγα το κουνέλι ποτέ. Μέχρι που με παροτρύνανε ο γιός μου και ο άνδρας μου , να δοκιμάσω διάφορες συνταγές με κουνέλι, μέχρι να μου αρέσει. ΄Εψαξα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 μπριζόλες μοσχαρίσιες -1 κιλό πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα - αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ -1 κούπα μαυροδάφνη -6[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr400 γρ. χυμό ντομάτας 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκόρδο ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Κύμινο 300 ml. κρασί μαυροδάφνη Λίγο γάλα Μουσκεύουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο χοιρινό κότσι έχει την τιμητική του στο γιορτινό τραπέζι (για παράδειγμα τα Χριστούγεννα) αλλά μπορείτε να το ετοιμάσετε για ένα γερό τραπέζωμα σε φίλους,[...]
Πηγή: supersyntages.grΥΛΙΚΑ για 8 άτομα -2½ κιλά σπάλα αγριογούρουνου με το κόκκαλο, σε μεγάλα κομμάτια -80 ml ελαιόλαδο -1 κούπα λιαστές ντομάτες σε λάδι, καλά στραγγισμένες[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με ξηρά φρούτα & ξηρούς καρπούς Μια συνταγή για μια υπέροχη[...]
Πηγή: sintayes.grΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.gr