Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
1. Λιώνουμε το Βιτάμ σε χαμηλή θερμοκρασία, ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και σοτάρουμε έως ότου μαραθούν. 2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμένα λουκάνικα και[...]
Πηγή: toarkoudi.grΞεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΧαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μαυρομάτικα φασόλια μου αρέσουν γιατί είναι πολυμορφικά. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου συνδυάζονται με λαχανικά, καπνιστό κρέας, τρώγονται ζεστά ή κρύα ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κόκκινο και πράσινο τί μας φέρνει στο νου;;; Μα φυσικά ...Χριστούγεννα! Αυτά δεν είναι τα κυρίαρχα χρώματα της μεγάλης χειμωνιάτικης[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα μανιτάρια είναι μία από τις τροφές που προτιμούμε ιδιαίτερα και σχεδόν ποτέ δε λείπουν από το εβδομαδιαίο μας τραπέζι. Σήμερα, λοιπόν, τα φτιάχνουμε όπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Κιμάς χοιρινός 200 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μεγάλα ψιλοκομμένα Ντομάτα κονκασέ 1 κουτί περασμένο στο[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αρνίσια παϊδάκια: 1 κιλό ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1 ξερό ή 2 φρέσκα ψιλοκομμένα σκόρδο: 1 σκελίδα, λιωμένη μανιτάρια: 180 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά στήθος γαλοπούλας 6 φιλέτα, χωρίς πέτσα και κόκκαλα (1.200 γρ.) ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σπανάκι 200 γρ., πλυμένο και χοντροκομμένο φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο χοιρινό δεν είναι αγαπημένο μου κρέας. Το κρέας γενικά δεν είναι αγαπημένη μου τροφή. Ωστόσο από όταν δοκίμασα το χοιρινό με πρασοσέλινο της Αντιγόνης,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 26/01/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και φινόκιο στο φούρνο Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 20/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μαρουλοντολμάδες σε κόκκινη σάλτσα Μια συνταγή για ένα ελληνικό[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: Χοιρινό μπούτι Ντομάτες Κρεμμύδια Πράσινες πιπεριές Κόκκινο κρασί κατά προτίμηση ημίγλυκο Αλάτι, πιπέρι Ρίγανη Εκτέλεση: Κόβουμε το κρέας σε φετούλες[...]
Πηγή: syntages.matia.grΠεντανόστιμες μπριζόλες αλα κρεμ με μανιτάρια απο την Ντίνα Λούδας!! Yλικά: 3-4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες(μεσαίου μεγέθους) Αλάτι-πιπέρι Λάδι ή βούτυρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣήμερα βρίσκουμε φρέσκα αρωματικά όλο τον χρόνο, όμως δεν έχουν πάντα την ίδια μυρωδιά και γεύση. Παλιότερα οι νοικοκυρές έπρεπε να επινοήσουν τρόπους να[...]
Πηγή: bostanistas.gr