Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Κοκκινιστό μοσχαράκι με μανέστρα, QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : STRACOTTO DI MANZO CON POLENTA ♦♦ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ, Μοσχαράκι κοκκινιστό με κρασί και κονιάκ, Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!, Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες !!!
Το cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. κρεμμύδι 300 ml. Ντοματοχυμό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 150 ml. Λάδι 2 φύλα[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα PORKY 150 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 σκελίδες σκόρδο FARMER REPUBLIC 1 καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grMO ΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΥΛΙΚΑ - 1 κιλο μοσχαρι (σπαλα) - 1 κι λο κρεμμυδακια μικρα για στιφαδο - 3 κ.σ.βουτηρο - 1/2 ποτηρι ξυδι. - 4 σκελιδες σκόρδο - 1 κουτι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤους καλοκαιρινούς μήνες που τα φρέσκα φασολάκια αφθονούν, μεταξύ άλλων φροντίζουμε να προμηθευτούμε και φασόλια χάντρες τα οποία τα βάζουμε στην κατάψυξη για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι σπάλα 1 κιλό Κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Ντομάτες 5-6 Φύλλο δάφνης 1 Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού Αλάτι 1[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 ½ κιλό σπάλα από ελάφι κομμένο σε μερίδες 2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6 μεγάλες ντομάτες περασμένες από μούλτι 2 κ.σ. ντοματοπελτέ 4 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cooklos.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜήπως το παρακάναμε με τα λαδερά και τα ψαρικά; Ακόμη κι οι γιατροί συστήνουν μία φορά την εβδομάδα κρέας. Πεθύμησα κρέας, κόκκινο κρέας, πυκνό, τρυφερό και[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πώς; Πώς τα θέλετε, πολλά, καλά, με υγεία, ευτυχισμένα, με επιτυχίες, με δημιουργίες, με αγάπες, με παιδιά, με χαμένους στα όνειρά σας, με φιλίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες. Εικάζω λοιπόν ότι μαζί με τα μπιφτέκια, είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΔεν ταιριάζει σε όλους η παραδοσιακή σούβλα! Και τώρα, στην αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή γιορτή του Πάσχα – γιορτή του τραπεζιού πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (σπάλα): 600 γρ., κομμένο σε κυβάκια καρότο: 1, καθαρισμένο μανιτάρια αποξηραμένα: 10 κρεμμύδι ξερό: 1 γαρίφαλο:1 μυρωδικά: 1 δεματάκι[...]
Πηγή: icookgreek.com