Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Τι είναι οι βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες και η λήψη τους μέσω της διατροφής είναι απαραίτητη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 1[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΤα eggs Βenedict είναι με διαφορά, το αγαπημένο μου πρωϊνό ή brunch αυτές τις λίγες φορές τον χρόνο που λέω να το ρίξω έξω απ’ το πρωί. Θεωρείται από πολλούς[...]
Πηγή: caruso.grΟ ξενώνας Ανέμη στα Κάτω Πεδινά στο Ζαγόρι έγινε για πέντε μέρες, στη διάρκεια των εορτών, το σπίτι μας. Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “σπίτι μας” τυχαία,[...]
Πηγή: caruso.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 6[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΑπό τις πλέον ευκολοχώνευτες και ευεργετικές τροφές και πρώτης τάξεως μαγειρικό υλικό. Ιδανικό για μαρινάδες κρέατος, ως βάση για σαλάτες αλλά και έξοχο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΠαρόλο που πέρασε η Τσικνοπέμπτη εμείς συνεχίζουμε δυναμικά! Παρακάτω υπάρχει η πιο νόστιμη συνταγή για μπέργκερ που κυκλοφορεί: νόστιμα και αφράτα ψωμάκια που[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΤο Πάσχα στο χωριό. Τώρα. Συνήθως δεν πας στο χωριό. Δεν προλαβαίνεις. Μα αν πας, το ξέρουν όλοι από πριν, από το Facebook και έχουν και εκείνοι δουλειές.[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 1[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.gr