Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grComfort food for evah! All-time classic! It's pretty cold outside and I can't think of anything better and more comforting than the classic kreatosoupa (meat[...]
Πηγή: audreysglams.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr250g φιδές ψιλός MISKO 1 ½ λίτρο ζωμός κρέατος 3 πατάτες σε κυβάκια 3 καρότα σε κυβάκια 2 πράσα σε κυβάκια 1 σελινόριζα σε κυβάκια 3 φύλλα λάχανο σε λωρίδες 1[...]
Πηγή: argiro.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 04/01 έως 10/01, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Είναι το πρώτο μενού του χρόνου, ερχόμαστε όλοι από κρεπάλες[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΟ Βόλος είναι μια πόλη που της πάει πολύ η άνοιξη! Μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα θα σας πείσει, δεν είναι δύσκολο. Στο Βόλο ζήσαμε κι εγώ και η Δ. ένα χρόνο.[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΥλικά για 2 άτομα: 500-600 γρ. σπαλομπριζόλα 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ξεφλουδισμένο, ολόκληρο. καρφωμένο με 3-4 γαρύφαλα 1 μικρό πράσο (το λευκό και το τρυφερό[...]
Πηγή: easykuzina.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πρασοσέλινο, όπως το ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα από τα πολύ νόστιμα φαγάκια, που μπορούμε να μαγειρέψουμε με αρνί η κατσίκι. Ανάλογα με τα γούστα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4- 6 άτομα 750 γρ. χοιρ ινό χωρίς κόκκαλα μπούτι ή σπάλα 2 σελινόριζες 2 πράσα 500 γρ. σ έλερι 500 γρ. σέλινο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΠείτε μου τώρα αλήθεια, αυτό το φαγάκι δεν σας θυμίζει μαμά?? Για μένα ήταν από τα λατρεμένα πιάτα, όσο ακόμα έμενα στο πατρικό μου με τους γονείς μου! Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞινούτσικο, ξινούτσικο! Κλασσικό αγαπημένο φαγάκι, μου θυμίζει πολύ την μαμά μου, ένα πιάτο που παίρνει την θέση του στο καθημερινό τραπέζι αλλά σερβίρεται[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΞέρετε πόσο δύσκολα είναι τα πιτσιρίκια όταν πρόκειται να δοκιμάσουν λαχανικά!! Η κόρη μου τουλάχιστον ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, των[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο χοιρινό δεν είναι αγαπημένο μου κρέας. Το κρέας γενικά δεν είναι αγαπημένη μου τροφή. Ωστόσο από όταν δοκίμασα το χοιρινό με πρασοσέλινο της Αντιγόνης,[...]
Πηγή: bostanistas.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr