Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 125 συνταγές
Στα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε δυο - τρία αυγά μάτια ή μια απλή ομελέτα και μπόλικο ψωμί ο εργένης συνήθως καλύπτει την πρωινή πείνα του. Όταν όμως η καινούργια μέρα δεν τον βρίσκει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Μανιτάρια 250 γρ Λουκάνικο 1/2 κιλό Λευκό κρασί 1 φλυτζάνι τσαγιού Ζάχαρη 2 κουταλάκια γλυκού Κρεμμύδι 2 ξερά Σκόρδο 2 σκελίδες Σέλινο 2 κλωναράκια[...]
Πηγή: chefoulis.grΒαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ένα το μεγάλο πάρτυ λένε ότι τέλειωσε αλλά τα μικρά τα κανονικά, τα αληθινά τα ψυχωφελή και όχι ευρωφελή, ας αρχίσουν επιτέλους! Κι επειδή η εποχή των[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 φύλλα κρούστας 300 γρ. τυρί φέτα 2 πιπεριές κόκκινες 2 λουκάνικα χωριάτικα 1 αυγό Πιπέρι Ελαιόλαδο Ετοιμάζουμε την γέμιση. Τρίβουμε το τυρί φέτα, σπάμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάμια, λουκάνικα, αλλαντικά γενικώς και ξινό λάχανο είναι σημεία αναφοράς για την τευτονική κουζίνα. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 100 γρ. σάουερ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: 4 λουκάνικα (μεγάλα χαραγμένα) 1/2 ποτήρι κρασί 5-6 λιαστές ντομάτες 2-3 κρεμυδάκια φρέσκα 6 φέτες μπέικον 2 ντομάτες 250 γρ ένταμ σε κύβους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠειραματίζομαι με τις ζύμες.Αλλα δεν είναι όλες ωραίες αν μείνουν και δε φαγωθούν φρέσκα. Αυτη που βρήκα τα κάνει να είναι τραγανά και την επόμενη μέρα.Τραγανά[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΠρωτοχρονιά χωρίς κρεατόπιτα στο σπίτι μας δεν γίνεται! Γιατί;; Μα γιατί η γιαγιά μου τιμώντας πάντα την Ηπειρώτικη κατάγωγή της έφτιαχνε κάθε Πρωτοχρονιά μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧωρίς πρωινό η μέρα δεν ξεκινάει ποτέ,θεωρώ ότι είναι το σπουδαιότερο γεύμα της ημέρας, όχι τώρα που δεν δουλεύουμε αλλά από πάντα. Αξέχαστα πρωινά Κυριακής,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr