Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Η Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπειδή τελευταία ακούγονται διάφορα για το συγκεκριμένο προιόν, ας το ανακαλύψουμε. Γανοδέρμα (Μανιτάρι)-Ganoderma lucidum Οικογένεια: Polyporaceae Το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Χρ. Βενέρη (εφημ. ‘ΠΑΤΡΙΣ’ 17/5/11) Είναι το κάτι άλλο και πολύ διαφορετικό σε γεύση και άρωμα από τις κοινότυπες συνταγές για κουνέλι. Την εκτέλεσα και[...]
Πηγή: greekmasa.gr19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Κουνέλι ψητό στα κάρβουνα Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΒρήκα μια πολύ όμορφη σειρά από δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία από το ingoodcompany . Παρακάτω σας δίνω μερικά από αυτά για να πάρετε μια γεύση, προσκλήσεις,[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr